Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Astra învinge Viitorul Pandurii cu super execuţia lui Riza. Giurgiuvenii rămân însă pe ultimul loc în Liga 2

Liga II Publicat pe 17 aug 2021
mail-share icon Email

 

Astra Giurgiu a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, în etapa a treia a Ligii a II-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Riza, în minutul 81. Întâlnirea Petrolul - Csikszereda se va disputa miercuri.

Lider în Liga II este Unirea Slobozia, cu 9 puncte, urmată de Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj, tot cu 9 puncte.

 

Astra – Viitorul Pandurii 1-0 (Riza 81) 

Echipele de start:

  • Astra: Moroz – R. Zamfir, Ad. Stoian, D. Vasilescu, Riza – Gab. Şerban, Rob. Grecu, Val. Gheorghe – Dr. Gheorghe (cpt.), Brăilă, Stahl
    Rezerve: Mih. Cotolan – Y. Fatai, Banu, Buliga, C. Danciu, Al. Giuroiu, Cl. Dragu, I. Zaharia, Gab. Dumitraşcu
    Antrenor: Florin Stîngă
  • Viitorul Pandurii: Moga – Ciul, Core, Băican, Ruican – Vulpe, Ţegle, Felipe Acosta, Al. Dulca – Mitrică, Cip. Rus (cpt.)
    Rezerve: Rob. Geantă – Godja, Vl. Rusu, Buţurcă, Chelariu, Gîrbiţă, Brînzan, Sveikauskas, Dodoi
    Antrenor: Cristian Lupuţ

Min. 90+4: Final de meci. 

Min. 81: GOOOL Astra! Riza marchează superb, din lovitură liberă, cu un şut de la peste 20 de metri.

Min. 65: Astra e mai periculoasă în această parte secundă, în principal prin Val. Gheorghe şi Brăilă. Viitorul Pandurii nu mai face meciul bun din prima parte. 

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45+2: Final de primă repriză. 

Min. 25: Viitorul Pandurii are mai mult posesia, dar aceasta nu se concretizează în ocazii mari de gol. Astra stă bine în teren.  

Min. 14: O primă ocazie importantă, în dreptul gorjenilor. Căpitanul Rus trage de la distanţă dar Moroz reţine.

Min.1: Începe partida. 


Gazdele au un început de sezon sub aşteptări, cu doar un singur punct marcat, graţie unei remize cu FC Braşov. Gorjenii au cedat în runda precedentă în faţa celor de la CSA Steaua, cu scorul de 0-2. La Astra situaţia rămâne complicată, deşi au fost recuperate trei din cele opt puncte cu care fosta campioană a României a început sezonul.

Giurgiuvenii vin cu un moral excelent, după ce au învins etapa trecută pe Miercurea-Ciuc, cu 1-0. Eroul partidei a fost Mihai Popa, portarul însă a părăsit echipa săptămâna trecută şi a semnat cu cei de la FC Voluntari.

Au conducător nou

Astra Giurgiu are un nou preşedinte, după ce Dani Coman a ales să plece la Hermannstadt, formaţie care evoluează tot în Liga 2, dar are un lot puternic, cu care speră să revină în primul eşalon.

Marian Costea este noul oficial al giurgiuvenilor, el fiind pentru o scurtă perioadă la club şi în anii ’90. Iar în CV mai are echipe precum: FC Braşov, Dinamo, ”U” Cluj, Ceahlăul, UTA.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele