Ultima oră
VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii” VIDEO | Crystal Palace - Manchester United 4-0. Eşec usturător suferit de ”diavolii roşii”
VIDEO | Udinese - Napoli 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+2 VIDEO | Udinese - Napoli 1-1. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Costel Gâlcă bate echipa cu care a cucerit titlul. ”Sunt meciuri decisive pentru noi” Costel Gâlcă bate echipa cu care a cucerit titlul. ”Sunt meciuri decisive pentru noi”
Chiar dacă a luat campionatul, Becali nu s-a putut abţine şi a pus la zid mai mulţi jucători de la FCSB, după eşecul contra Craiovei: ”Doar el a fost mai viu!” | VIDEO EXCLUSIV

Chiar dacă a luat campionatul, Becali nu s-a putut abţine şi a pus la zid mai mulţi jucători de la FCSB, după eşecul contra Craiovei: ”Doar el a fost mai viu!” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a intrat în direct după eşecul contra Craiovei şi a şocat pe toată lumea: ”Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt!” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali a intrat în direct după eşecul contra Craiovei şi a şocat pe toată lumea: ”Gâlcă nu e de talia mea. Bine că mi-aţi adus antrenori cu care să mă lupt!” | VIDEO EXCLUSIV
”Am avut şanse de a marca şi trebuia să fim şi mai concentraţi”. Reacţia lui Elias Charalambous, după primul eşec în play-off ”Am avut şanse de a marca şi trebuia să fim şi mai concentraţi”. Reacţia lui Elias Charalambous, după primul eşec în play-off

VIDEO | ”Baby” FCSB a ţinut piept Craiovei doar 55 de minute. Cicâldău le-a năruit visul puştilor lui Petrea

FCSB Publicat pe 19 mai 2021
mail-share icon Email

 

Universitatea Craiova a învins, miercuri, la Giurgiu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FCSB, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a play-off-ului din Casa Liga 1. FCSB a jucat cu o echipă complet remaniată, formată din jucători tineri.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Cicâldău în minutul 56, cu un şut din interiorul careului.

Echipele utilizate:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, G. Simion, D. Nedelcu (Filip '69), S. Şerban - Vînă, Perianu, Oaidă (Ciuciulete '68)- A. Niţă, G. Fulga (Istrate '46), Al Musi (Buziuc '46). Antrenor: Anton Petrea
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - Căpăţînă, Acka, Bălaşa, Vătăjelu - Mateiu, Screciu (Cicâldău '46) - Camara (Ofosu '84), Nistor (Fedele '64), Baiaram (Cîmpanu '64) - An. Ivan (Tudorie '64). Antrenor: Marinos Ouzounidis

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat la cele două linii de Vladimir Urzică şi Mihai Marica.

Rezervă a fost Iulian Dima, iar observator de arbitri Augustus Constantin.

Ultima partidă a etapei, Academica Clinceni - Sepsi OSK, va avea loc joi, de la ora 20.30.

Clasament: 1. CFR Cluj - 51 de puncte (campioană), 2. FCSB - 45, 3. Universitatea Craiova - 40, 4. Sepsi – 37, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29.


FCSB - U. Craiova 0-1 (Cicâldău 55)

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, G. Simion, D. Nedelcu (Filip 68), S. Şerban - Vînă, Perianu, Oaidă (Ciuciulete 68) - A. Niţă, G. Fulga (Istrate 46), Al Musi (Buziuc 46)
    Rezerve: R. Udrea, Gogor,
    Antrenor: Anton Petrea
  • U. Craiova: Pigliacelli - Căpăţînă, Acka, Bălaşa, Vătăjelu - Mateiu, Screciu (Cicâldău 46) - Camara (Ofosu 84), Nistor (Fedele 64), Baiaram (Cîmpanu 64) - An. Ivan (Tudorie 64)
    Rezerve: I. Popescu - Ov. Bic, Mitran, V. Constantin
    Antrenor: Marinos Ouzounidis

Min. 90+2: Final de meci. 

Min. 84: Ultima modificare la Craiova. Ofosu îi ia locul lui Camara.

Min. 75: Se joacă la trecerea timpului. Ambele echipe par mulţumite cu acest rezultat.

Min. 68: Două modificări la FCSB. Ies Oaidă şi Nedelcu, intră Ciuculete şi Filip. 

Min. 64: Trei schimbări la Craiova. Ies Baiaram, Nistor şi Ivan, intră Fedele Câmpanu şi Tudorie.

Min. 63: FCSB a căzut total după reuşita lui Cicâldău. Ivan, Cicâldău şi Camara trec în câteva rânduri pe lângă majorarea scorului.

Min. 55: GOOOL Craiova! Cicâldău deschide scorul cu un şut din interiorul careului.

Min. 52: Vine prima ripostă a Craiovei din repriza a doua. Acelaşi Ivan e periculos şi loveşte bara.

Min. 50: Craiova are probleme şi în această repriză a doua. Antrenorul elen al oaspeţilor pare că nu a reglat deloc sincopele din prima parte.

Min. 46: Începe repriza a doua, cu trei schimbări. La FCSB intră Istrate şi Buziuc şi ies Fulga şi Muzi. La Craiova intră Cicâldău în locul lui Screciu.

Min. 45+2: Final de primă parte. 

Min. 42: Intervenţie superbă a lui Târnovanu la execuţia în forţă a lui Camara!

Min. 36: Nedelcu cade pe teren, se pare că nu mai poate continua. Totul vine după ce încearcă o diagonală. Pare o întindere, la prima vedere. 

Min. 31: Craiova pune ceva presiune în această perioadă, FCSB-iştii resping cu greu în două rânduri. Nistor trimite periculos de două ori de la colţul terenului.

Min. 28: Incursiune superbă a lui Niţă, care croşetează câţiva adversari şi chiar apucă să intre în careu. În cele din urmă e blocat, dar cu greu, de fundaşii oltenilor.

Min. 25: Perianu trage bine din apropierea marginii careului, din partea dreaptă, dar Pigliacelli salvează din nou.

Min. 23: Nistor încearcă să marcheze direct din corner, dar Târnovanu reţine fără probleme.

Min. 19: Prima şansă bună pentru Craiova. Ivan intră în careu, lateral dreapta, trage, dar balonul loveşte bara. Cea mai mare ocazie a partidei, de departe.

Min. 16: FCSB continuă să pună probleme Craiovei. Vînă e cel mai activ om, e combinativ şi iese în evidenţă cu câteva acţiuni în viteză. Încearcă să îl angajeze pe Musi în careu, pasa e bună, dar jucătorul născut în 2004 ratează preluarea.

Min. 10: Circulaţie extrem de lentă a balonului pentru Craiova, deşi are prima garnitură pe teren. Oltenii sunt în pericol să termine pe 4 Casa Liga 1, dar asta nu se vede deocamdată în jocul lor. Nu par motivaţi deloc.

Min. 5: Tinerii FCSB-ului încep bine, cu tupeu, stau sus. Până acum, Craiova iese pentru o scurtă perioadă din terenul propriu. Vînă are o incursiune bună pe zonă centrală, face câţiva paşi în careu şi trage, dar Pigliacelli respinge în corner.

Min. 1: Începe partida de la Giurgiu! 


FCSB a remizat etapa trecută cu Sepsi, 2-2, la capătul unui meci în care a fost condusă cu 0-2. De partea cealaltă, oltenii au cedat fără drept de apel cu CFR Cluj, bifând astfel al treilea eşec la rând din play-off.

Toni Petrea se teme de confruntarea cu Universitatea Craiova, pentru că în turul grupei pentru campionat, FCSB a cedat cu 0-2 pe ”Ion Oblemenco”. În sezonul regular, partida din Bănie s-a terminat cu victoria oaspeţilor, 2-0, în timp ce în returul sezonului regular scorul a fost egal, 0-0.

E o dezamăgire că nu reuşim să câştigăm, în condiţia în care până acum depindeam de noi. Din păcate nu am reuşit şi şansele noastre să câştigăm titlul depind de adversarul nostru. Mă bucur că am egalat, dar dezamăgirea e mare că ne doream să câştigăm în seara asta. Să vedem ce se va întâmpla. Atâta timp cât vor fi şanse, atunci noi o să încercăm să câştigăm meciul următor.

Explicaţii nu pot să găsesc momentan. Cert e că am avut foarte multe probleme şi ceva nu e în regulă. Sunt probleme mai vechi care au recidivat şi aici mă refer la Ovidiu Popescu. O să văd cât de gravă este. Toate aceste probleme ne-au dat planurile peste cap. Noi încercăm şi luptăm până la capăt, până când avem şanse matematice. O să vedem ce se va întâmpla la cealaltă partidă”, a spus Toni Petrea la finalul meciului cu Sepsi.

Echipele probabile:

FCSB: Straton – Creţu, Cristea, Nedelcu, Perianu – Oaidă, Ov. Popescu, Olaru – Moruţan, Tănase, Oct. Popescu

Craiova: Pigliacelli – Căpăţînă, Acka, Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram – Ivan

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele