Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

VIDEO | Blestemul prelungirilor! CFR Cluj – Young Boys Berna 1-1, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Young Boys Berna, scor 1-1, în prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, în direct pe Prima TV şi www.primaplay.ro. Campioana Elveţiei a înscris în minutul 90+3.

Strategia cu trei fundaşi centrali adoptată de către Marius Şumudică i-a luat prin surprindere pe cei de la Young Boys Berna.

Reuşita lui Cristi Manea din minutul 4, în urma unei lovituri libere, s-a potrivit de minune tacticii reactive pregătite de către campioana României. Young Boys Berna şi-a creat o singură ocazie importantă în prima repriză, în minutul 35, când Manea a intervenit excelent la şutul lui Elia.

Denis Alibec s-a accidentat în minutul 22, fiind înlocuit cu Alex Păun.

În repriza a doua, Young Boys Berna a controlat jocul, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 6-0 pentru elveţieni.

După mai multe parade ale lui Arlauskis, oaspeţii au egalat în minutul 90+3, prin Sierro, care a urmărit o minge deviată în lateral de către portarul lituanian.

Statistica meciului CFR Cluj – Young Boys Berna

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20334831/16/statistica.jpg

Continuă ‘blestemul’ prelungirilor pentru CFR Cluj în confruntările cu Young Boys Berna, după meciul din decembrie 2020, în grupele Europa League, când campioana României a primit gol în minutele 90+3 şi 90+6.

Meciul retur Young Boys Berna – CFR Cluj este programat pe 10 august.


CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1 (Manea 4' / Sierro 90+3'), pe Prima TV

  • CFR Cluj (3-4-1-2): Arlauskis – Manea, Bouhenna, Cestor - Camora (cpt), Rodriguez, Sigurjonsson (Costache 85'), Susic – Deac – Alibec (Păun 22'), Omrani (Debeljuh 62').
  • Young Boys (4-4-2): Von Ballmoos (cpt) – Garcia (Lefort 71'), Zesiger, M. Camara (Rieder 56'), Hefti – Fassnacht (Lauper 56'), C. Martins (Sierro 84'), Aebischer, Ngamaleu (Spielmann 71') – Siebatcheu, Elia.

Rezerve neutilizate:

CFR Cluj: Bălgrădean – Graovac, Ciobotariu, Latovlevici, Tahiri, Petrila, Hoban, Guessouma Fofana, Itu. Antrenor: Marius Şumudică.

Young Boys: Zbinden, Faivre – Kanga, Sulejmani, Burgy, Mambimbi, Maceiras. Antrenor: David Wagner.


Min. 90+8: S-a încheiat partida! 1-1 în Gruia! 

Min. 90+3: GOL pentru Young Boys! 1-1! A înscris Sierro, după ce Arlauskis a deviat în lateral şutul lui Aebischer din lovitură liberă.

Min. 88: Ocazie pentru Young Boys! Lauper a şutat din careu, dar Arlauskis a parat mingea. Portarul CFR-ului a cerut un fault în atac la faza anterioară.

Min. 85: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Sigurjonsson, a intrat Costache.

Min. 84: Înlocuire în echipa elveţiană! A ieşit Martins, a intrat Sierro.

Min. 77: Ocazie pentru CFR Cluj! Păun a depăşit un adversar şi a şutat de la marginea careului, dar mingea s-a dus peste poartă.

Min. 76: Ocazie pentru Young Boys! Elia a şutat de la marginea careului, dar Arlauskis a reţinut mingea fără emoţii.

Min. 73: Ocazie pentru Young Boys! Rieder a şutat de la 20 de metri, fără emoţii pentru Arlauskis.

Min. 71: Dublă schimbare la Young Boys! Au ieşit Ngamaleu şi Garcia, au intrat Spielmann şi Lefort.

Min. 62: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Omrani, a intrat Debeljuh.

Min. 56: Dublă schimbare la Young Boys! Au ieşit Camara şi Fassnacht, au intrat Rieder şi Lauper.

Min. 51: Ocazie pentru Young Boys! Fassnacht a primit mingea în centrul careului, în poziţie ideală, dar a şutat foarte slab.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe!

Min. 45+4: S-a încheiat prima repriză! 1-0 pentru CFR Cluj!

Min. 45+3: Cartonaş galben pentru Susic (CFR Cluj)!

Min. 35: Ocazie mare pentru Young Boys Berna! Elia a rămas singur cu portarul, dar şutul său a fost blocat excelent de către Manea, cu o intervenţie prin alunecare.

Min. 22: Schimbare la CFR Cluj! Alibec are probleme medicale, iar în locul său a intrat Păun.

Min. 11: Ocazie pentru CFR Cluj! Alibec a şutat de la marginea careului, mingea a fost deviată, iar portarul Von Ballmoos a avut emoţii. Corner pentru CFR!

Min. 8: Ocazie pentru Young Boys! Ngamaleu a centrat din dreapta pentru Siebatcheu, care a trimis o lovitură de cap din 10 metri, dar Arlauskis a reţinut mingea.

Min. 4: GOL pentru CFR Cluj! 1-0! A înscris Cristi Manea, în urma unei lovituri libere executate de către Deac.

UPDATE 21:00 A început meciul!

UPDATE 19:45 Marius Şumudică surprinde prin folosirea lui Susic la mijlocul terenului, potrivit aşezării oficiale comunicate de UEFA. Este posibil ca antrenorul CFR-ului să folosească un sistem cu trei fundaşi centrali (Bouhenna, Cestor şi Manea), iar Camora şi Susic să joace în benzi. Surprinde şi faptul că Debeljuh este rezervă.

UPDATE 19:30 Arbitrul olandez Danny Makkelie va conduce la centru partida CFR Cluj – Young Boys Berna. Makkelie (38 de ani) este poliţist, fiind arbitru FIFA din 2011. În 2020, a arbitrat finala Europa League, între Sevilla şi Inter Milano.

La EURO 2020, Makkelie a arbitrat două meciuri din faza grupelor, partida din optimi dintre Anglia şi Germania, dar şi semifinala Anglia – Danemarca. Olandezul a fost criticat pentru decizia de a acorda un penalty pentru Anglia în prelungiri.

UPDATE 19:00 Imagini din vestiarul CFR-ului, înaintea partidei cu Young Boys Berna.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20334831/3/vestiar.jpg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20334831/4/vestiar-2.jpg

UPDATE 18:30 Conform ultimei hotărâri de Guvern publicată în Monitorul Oficial, meciul de astăzi se poate disputa cu 75% din capacitatea stadionului! Jucătorii CFR-ului, dar şi Marius Şumudică, mizează pe sprijinul fanilor pentru această confruntare complicată.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20334831/2/fani-cfr.jpg


CFR Cluj are asigurată calificarea în grupele UEFA Europa Conference League, dar are ambiţii mai mari.

CFR Cluj a aflat cu cine va juca dacă va fi eliminată de Young Boys Berna. În play-off-ul pentru grupele Europa League, CFR Cluj va înfrunta învinsa din dubla manşă Steaua Roşie Belgrad – Sheriff Tiraspol.

În schimb, dacă trece de Young Boys Berna, CFR Cluj va evolua în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros sau Slavia Praga.

Young Boys Berna, campioana Elveţiei, a început noul sezon cu o victorie (4-3 cu Lucerna) şi un egal (0-0 cu Grasshoppers).

CFR Cluj şi Young Boys Berna s-au mai întâlnit în grupele Europa League, sezonul 2020-2021. A fost 1-1 la Cluj-Napoca şi 2-1 pentru elveţieni la Berna. Antrenorul CFR-ului era Edi Iordănescu.

Atunci, CFR Cluj a ratat în mod dramatic calificarea în faza următoare a competiţiei. În minutul 84, CFR Cluj conducea cu 1-0, după golul lui Debeljuh. În minutul 90, portarul Bălgrădean a fost eliminat, apoi elveţienii au înscris în minutele 90+3 (Nsame) şi 90+6 (Gaudino).

CFR Cluj are 5 victorii consecutive în toate competiţiile: 3-2 cu FC U Craiova, 2-1 cu Lincoln FC, 2-1 cu Clinceni, 2-0 cu Lincoln şi 1-0 cu Chindia Târgovişte.

Marius Şumudică mizează pe sprijinul fanilor. Arena 'Dr. Constantin Rădulescu' va putea fi ocupată la maximum 50% din capacitate.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Arlauskis – Camora (cpt), Cestor, Graovac, Susic – Hoban, Sigurjonsson – Costache, Deac, Păun – Debeljuh.

Young Boys: Von Ballmoos (cpt) – Hefti, Camara, Zesiger, Garcia – Fassnacht, Sierro, Aebischer, Ngamaleu – Elia, Siebatcheu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele