Ultima oră
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat

VIDEO ǀ ”Ce ai făcut, Raduleeee?!” Portarul naţionalei, aproape să facă un cadou imens adversarilor

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 28 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21079672/1/gafa-radu.png

România - Belarus va putea fi urmărită, marţi, de la 21:45, pe Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul dintre cele două naţionale va putea fi urmărit în format video-text pe Primasport.ro.

Naţionala noastră a avut o primă repriză excelentă, în care a intrat la cabine, cu scorul de 2-0, după două reuşite superbe semnate de Stanciu şi Burcă.

Repriza a doua putea să înceapă cum nu se poate mai rău pentru noi. Ionuţ Radu a încercat să salveze un corner, dar a scăpat mingea în piciorul unui adversar, după câteva momente de confuzie, faza s-a terminat cu şutul peste buturi expediat de Yablonski.

Eroarea majoră a portarului celor de la Auxerre a fost sancţionată şi de comentatori, care au tresărit la faptul că cei de in Belarus au fost aproape să revină în meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri