Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

VIDEO ǀ Ce l-a nemulţumit pe Gheorghe Hagi după remiza Farului cu ”U” Cluj: ”Multe situaţii, dar puţină calitate!”

Farul Constanta Publicat pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21355728/1/hagi.jpg

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, este convins că formaţia sa îşi va reveni la nivelul din sezonul trecut, după meciul egal făcut acasă sâmbătă, scor 1-1, cu Universitatea Cluj.

”Am controlat jocul de la cap la coadă, am fost foarte săraci în jumătatea adversă, pe ultimii 30 de metri. Multe situaţii, dar puţină calitate. Ultima pasă şi şutul nu au mers. Sunt zile în care nu a ieşit. De aceea sunt şi puţin supărat, am pierdut două puncte. La gol a fost o greşeală copilărească, dar după aceea noi am produs fotbal. Dar în combinaţii şi la finalizare, foarte puţine sunt periculoase. Acum o să avem meci acasă, meci de trei puncte, pe care trebuie să-l câştigăm”, a declarat Gheorghe Hagi.

Farul Constanţa a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu ”U” Cluj, în etapa a 13-a din Superliga.

La Ovidiu, clujenii au deschis scorul în minutul 16, când Cîmpanu a profitat de o neînţelegere între portarul Aioani şi Grameni. Farul a dominat apoi prima repriză, dar nu a reuşit să înscrie. Egalarea a venit abia în minutul 66, de la golul lui Tudor Băluţă, care a primit o pasă extraordinară de la Budescu.

S-a terminat 1-1, Farul a făcut primul egal în acest sezon şi e pe locul 6, cu 19 puncte. ”U” Cluj are 16 puncte şi ocupă poziţia a 8-a.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele