Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

VIDEO ǀ CFR Cluj - FC Argeş 1-0! ”Feroviarii” au bifat al 9-lea succes consecutiv în Casa Liga 1, în stilul lui Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat pe 19 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20511754/1/cfr-2021.jpg

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu 1-0 (0-0), echipa FC Argeş, în etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, ultima din 2021. După acest meci, antrenorul campioanei, Dan Petrescu, urmează să anunţe dacă va deveni selecţioner al României.

A marcat: Debeljuh 72';

1-0, min. 72: La o centrare a lui Omrani de pe partea dreaptă, Joao Miguel a luftat balonul, în marginea careului, mingea a ajus la Debeljuh, iar acesta, singur cu Greab, a marcat fără probleme, cu un şut de la 8-9 metri.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Hindrich - Susici, Bouhenna, Cestor, Fl. Ştefan (Camora 68') - Deac, Boateng, Păun (Burcă 87') - Costache (Chipciu 68'), Debeljuh (Bordeianu 78'), Omrani (Alibec 87'). Antrenor Dan Petrescu;

FC Argeş: Greab - Tofan (Dumitraşcu 81'), Joao Miguel, Boldor, Latovlevici - Meza Colli, Raynov - Viana, I. Şerban (Sais 75'), Işfan (C. Dumitru 75') - Arias (Fatai 81'). Antrenor Andrei Prepeliţă.

Cartonaşe galbene: Cestor 49' / Tofan 40', Latovlevici 58'.

Arbitru: Viorel Flueran - Radu Ghinguleac, Stelian Slabu - Lucian Rusandu;

Observatori: Adrian Comănescu şi Ioan Bogdan.

Tot duminică, de la ora 20:30, este programat meciul Sepsi - FCSB. Luni se dispută ultimele două partide din 2021, FC ”U” Craiova - CS Mioveni (17:30) şi Dinamo - Farul (20:30).

Clasament: 1 - CFR Cluj - 57 de puncte, FCSB - 46, FC Voluntari - 37, FC Botoşani - 34, CS Universitatea Craiova - 32, FC Rapid - 32.

FC Argeş ocupă locul 8, cu 28 de puncte, după Farul Constanţa, 27 de puncte.

CFR Cluj - FC Argeş 1-0 (Debeljuh 72), în direct pe Look Sport+

Echipele de start:

  • CFR: Hindrich - Susic, Bouhenna, Cestor, Fl. Ştefan - Deac, Boateng, Păun - Costache, Debeljuh, Omrani
    FC Argeş: Greab - Tofan, Joao Miguel, Boldor, Latovlevici - Meza Colli, Raynov - Viana, I. Şerban, Işfan - Arias

Min. 90 + 3: Fluier final! CFR leagă a noua victorie consecutivă în Casa Liga 1. Ardelenii au învins FC Argeş cu 1-0. 

Min. 90: Ocazie CFR Cluj! Joao Miguel greşeşte din nou, iar Alibec trage din voleu, însă un pic peste poartă. 

Min. 87: Dublă schimbare la CFR Cluj: ies Păun şi Omrani, intră Alibec şi Burcă. 

Min. 85: Cestor şi Boateng trec la câţiva centimetri de gol.

Min. 84: Şansă pentru CFR Cluj! Omrani finalizează un contraatac al ”feroviarilor” peste poarta lui Greab.

Min. 81: Dublă schimbare la FC Argeş: intră Fatai şi Dumitraşcu, ies Arias şi Tofan.

Min. 78: Schimbare la CFR Cluj: iese Debljuh, intră Bordeianu.

Min. 75: Dublă schimbare la FC Argeş: intră Said şi Dumitru, ies Işfan şi Şerban.

Min. 72: GOL CFR Cluj! Omrani centrează, Joao Miguel dă pe lângă minge incredibil. Debeljuh este pe fază şi de data aceasta nu îl mai iartă pe Greab.

Min. 67: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Debeljuh nu îl poate învinge 1 vs. 1 pe Greab, care are o paradă crucială şi menţine egalitatea.

Min. 68-69: Dublă schimbare la CFR Cluj: ies Ştefan şi Costache, intră Camora şi Chipciu.

Min. 62: Ocazie pentru CFR Cluj! Debeljuh este lăsat de Costache în situaţie iminentă de gol, dar execuţia atacantului este imprecisă. Debeljuh se afla în ofsaid, dar asistentul nu a semnalizat.  

Min. 59: Ocazie pentru FC Argeş! Meza Colli trimite un voleu din poziţie centrală, din afara careului, un pic pe lânga bara porţii lui Hindrich.

Min. 58: Şerban de la FC Argeş încasează cartonaşul galben pentru că a executat o lovitură liberă înainte de fluierul arbitrului. 

Min. 52: Ocazie pentru CFR Cluj! Valentin Costache trimite un voleu superb, un pic pe lângă vinclul porţii apărate de Greab.

Min. 49: Cestor de la CFR Cluj vede cartonaşul galben.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 1: La pauză scorul este 0-0!

Min. 44: Ocazie pentru CFR Cluj! Şutul lui Costache prinde pământul, iar Greab reţine cu ceva emoţii în doi timpi. 

Min. 40: Tofan (FC Argeş) încasează cartonaşul galben pentru a opri un contraatac al ardelenilor.

Min. 26: Ocazie FC Argeş! Viana execută o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, peste zid. Hindrich respinge în corner cu dificultate.

Min. 19: Păun reuşeşte o depăşire din preluare elegantă în careu, însă nu acoperă cum trebuie balonul în momentul şutului pe exterior, iar execuţia sa este dezamăgitoare. 

Min. 19: Şansă pentru FC Argeş! Şerban trimite din careu, din unghi, moale, în braţele lui Hindrich.

Min. 13: Ocazie pentru CFR Cluj! Boateng trimite un voleu în forţă, la colţul scurt, dar Greab este la post şi respinge spectaculos. 

Min. 2: Şansă pentru CFR Cluj! Florin Ştefan încearcă un şut de la aproximativ 27-28 de metri, însă Greab reţine fără probleme. 

Min.1: A început meciul!


Cu opt victorii la rând în Casa Liga 1, CFR Cluj primeşte vizita echipei FC Argeş în etapa a 21-a. Partida e de la 16:00, pe Look Sport + şi PrimaPlay.ro. În tur, la Piteşti, scorul a fost 1-0 pentru CFR Cluj.

Înainte de startul rundei, campioana României e pe primul loc, cu 54 de puncte, la opt lungimi de locul secund, FCSB. FC Argeş e pe 8, cu 28 de puncte. În etapa precedentă, ardelenii au învins Farul cu 2-0, iar piteştenii au făcut 1-1 cu Sepsi, la Piteşti.

CFR Cluj, lăudată!

CFR Cluj s-a impus în stilul caracteristic lui Dan Petrescu în faţa Farului Constanţa pregătit de Gică Hagi, cu scorul de 2-0. Partida s-a văzut în direct pe Look Sport + şi PrimaPlay.ro

Dan Petrescu trece printr-o perioadă fabuloasă, cu 8 victorii la rând fără gol primit, deşi dobrogenii au avut în această seară o posesie de 72%.

În studioul Fotbal Look, Eric de Oliveira a identificat principalul avantaj al campioanei României, experienţa! Brazilianul este de părere că numărul de partide disputat de ardeleni a făcut diferenţa, în faţa unui adversare care a pus mari probleme şi a ratat câteva şanse bune.

”A fost o victorie meritată, dar cu puţin noroc. CFR este o echipă experimentată, care ştie să ţintă de rezultat. A contat foarte mult experienţa jucătorilor şi faptul că ştiu să facă ce le spune antrenorul. De cealaltă parte, Farul a jucat bine, a atacat mult şi a ratat ocazii uriaşe, dar din păcate nu au marcat la sfârşit”, a declarat Eric, la Look Sport +

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele