Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi 4-0. Deac, Omrani şi Chipciu s-au distrat cu apărarea haotică a ultimei clasate în Liga 1

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 14 mar 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 4-0, în etapa cu numărul 27 din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Campioana en titre se menţine la egalitate de puncte cu FCSB în fruntea clasamentului.

CFR Cluj are 4 victorii consecutive în Liga 1, fără gol primit.

Cea mai slabă apărare din Liga 1, a Politehnicii Iaşi, şi-a arătat din nou carenţele. A fost un meci facil pentru CFR Cluj, raportul şuturilor pe poartă fiind 10-1, iar cel al posesiei mingii 65-35%.

Alex Chipciu (44’), Billel Omrani (45+2’) şi Ciprian Deac (61’, 87’) au înscris pentru CFR Cluj.

Mijlocaşul islandez Runar Sigurjonsson a debutat pentru CFR Cluj şi a oferit o pasă cu călcâiul la golul din minutul 87.

Poli Iaşi rămâne ultima clasată în Liga 1, cu patru eşecuri consecutive. A fost debutul noului antrenor al echipei ieşene, Nicolo Napoli.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20060794/19/clasament-cfr.jpg


CFR Cluj - Poli Iaşi 4-0 (Chipciu 44', Omrani 45+2', Deac 61', 87'), pe Look Sport+

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20060794/2/echipe-cfr-iasi.jpg

Min. 90+3: S-a încheiat meciul! CFR Cluj - Poli Iaşi 4-0

Min. 90+1: Cartonaş galben pentru Ciobotariu (CFR Cluj)!

Min. 87: GOL pentru CFR Cluj! 4-0! A înscris Ciprian Deac, după pasa genială cu călcâiul din partea islandezului Sigurjonsson.

Min. 76: Triplă schimbare la CFR Cluj! Ies Omrani, Păun şi Itu, intră Pereira, Carnat şi Sigurjonsson (care debutează în Liga 1).

Min. 74: Ocazie mare pentru Poli Iaşi! În urma unui corner, De Iriondo a trimis mingea puţin peste bara transversală, cu o lovitură de cap.

Min. 73: Ocazie pentru Poli Iaşi! Calcan a şutat pe poartă din lovitură liberă de la 20 de metri, dar portarul Sandomierski a respins mingea în corner.

Min. 68: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Susic, a intrat Ciobotariu.

Min. 68: Ocazie pentru CFR Cluj! Itu a încercat o execuţie din foarfecă, din careu, dar mingea s-a dus mult peste poartă.

Min. 64: Ocazie pentru CFR! Omrani a primit mingea în centrul careului, de la Chipciu, dar a şutat slab, peste poartă.

Min. 61: GOL pentru CFR Cluj! A înscris Ciprian Deac, după o pasă la limita ofsaidului din partea lui Omrani.

Min. 55: Cartonaş galben pentru Frăsinescu (Poli Iaşi), care va fi suspendat în runda următoare!

Min. 49: Ocazie pentru CFR Cluj! Ciprian Deac a primit mingea în careu şi a încercat un şut din voleu, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 46: A început repriza a doua! Dublă schimbare la Poli Iaşi: au ieşit Popa şi Dylan Flores, au intrat Platini şi Acosta.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! 2-0 pentru CFR Cluj, care a controlat jocul!.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20060794/4/prima-repriza.jpg

Min. 45+2: GOL pentru CFR Cluj! 2-0! A înscris Omrani, cu un şut din 6 metri, după centrarea lui Itu din banda dreaptă! Pe reluare s-a putut observa că Itu se afla în ofsaid când a primit mingea.

Min. 44: GOL pentru CFR Cluj! 1-0! A înscris Alex Chipciu, cu un şut din întoarcere, cu piciorul drept. Brănescu a atins mingea, dar n-a reuşit să o respingă în afara porţii.

Min. 31: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Omrani a combinat cu Deac, apoi a rămas singur cu portarul, dar a şutat slab, iar Brănescu a reţinut mingea.

Min. 28: Ocazie pentru CFR Cluj! Chipciu a pătruns în zonă centrală, din banda dreaptă, dar a şutat slab de la marginea careului, exact în braţele portarului.

Min. 25: Ocazie pentru CFR Cluj! Itu a primit mingea în careu şi a şutat către colţul lung, dar mingea s-a dus peste poartă.

Min. 16: Ocazie pentru CFR! Itu a şutat în forţă de la distanţă, iar portarul Brănescu a avut probleme după ce mingea a sărit ciudat din gazon. În cele din urmă, Brănescu a respins mingea.

Min. 13: Schimbare la CFR Cluj! Iese Gîdea, intră Chipciu.

Min. 5: Ocazie pentru CFR Cluj! Itu a primit o pasă excelentă de la Susic, dar n-a reuşit să-i ia faţa portarului Brănescu, care a ieşit bine şi a prins mingea.

Min. 4: Schimbare la Poli Iaşi! Iese Stan, intră Vega.

UPDATE 20:47 A început meciul din Gruia!

UPDATE 19:35 Echipele de start:

CFR Cluj: Sandomierski - Susic, Vinicius, A. Burcă, Latovlevici - C. Deac, Bordeianu, Itu - Gîdea, Omrani, A. Păun 

Rezerve: Arlauskis - Ciobotariu, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, M. Pereira, Chipciu, Carnat

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Frăsinescu (cpt), Baxevanos, Buşu – Popa, Vanzo, Calcan – Flores, Stan, Duranovic.

Rezerve: Axinte - Cană, Zaharia, Vega, De Iriondo, Acosta, Platini, Cabral, Gaitan.

UPDATE 19:30 Meciul din Gruia va începe de la 20:45, cu 15 minute mai târziu faţă de programarea iniţială. Motivul este reprezentat de întârzierea startului partidei Chindia – Astra Giurgiu, cu 45 de minute, din cauza unor probleme tehnice.


Aparent cel mai dezechilibrat duel al etapei XXVII din Casa Liga 1 are loc în Gruia, acolo unde campioana CFR primeşte vizita codaşei Poli Iaşi. Confruntarea se vede în direct pe Look Sport+, de la ora 20:30.

Ardelenii sunt lideri, la egalitate cu FCSB şi ar putea trece pe primul loc în cazul în care formaţia din capitală nu câştigă cu UTA, lucru care s-a putea întâmpla, în contextul în care mai mulţi titulari au fost trimişi la echipa secundă pentru duelul cu CSA Steaua. Indiferent de context, echipa lui Edi Iordănescu nu îşi permite paşi greşiţi, în faţa unui adversar care pare că şi-a pierdut busola.

Cei de la Poli Iaşi au doar 16 puncte marcate şi o defensivă modestă, care a încasat în acest sezon 57 de goluri.

Echipele probabile:

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Vinicius, Burcă, Latovlevici - Itu, Bordeianu, Deac - Gîdea, Omrani, Păun
  • Poli Iaşi: Brănescu - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - De Iriondo, Popa - Bega, Stan, Calcan - Djuranovic

Moldovenii au antrenor nou

Nicolo Napoli (59 de ani) a devenit noul antrenor al celor de la Poli Iaşi. Mutarea a fost oficializată vineri. Este a doua oară când italianul preia formaţia din Copou.

Mandatul lui Andrei Cristea, unul măcinat de probleme interne şi rezultate proaste, a luat final, iar şefii clubului din Copou au avut o listă mai lungă de potenţiali înlocuitori, una pe care s-au aflat, la un momment dat, Gigi Mulţescu, Claudiu Niculescu şi Vasile Miriuţă. Până la urmă, moldovenii au ales să meargă pe mâna lui Nicolo Napoli, italianul care a mai condus echipa între 2014 şi 2016.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele