Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League

VIDEO | CFR Cluj - Viitorul, 2-1. Ardelenii dau lovitura în prelungirile partidei şi se apropie la un punct de FCSB

Superliga Publicat pe 4 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19952276/11/bhp-1452.jpg

Formaţia CFR Cluj a câştigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul susţinut, joi, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Pentru CFR Cluj au marcat Itu, în minutul 31, şi Hoban, în minutul 90+2, iar pentru FC Viitorul a punctat Dobrosavlevici '52.

CFR Cluj: Bălgrădean – C. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Carnat '72), Hoban, Păun – M. Pereira (L.Aurelio '72), Rondon (Chipciu '86), Costache (Debeljiuh '64). Antrenor: Edward Iordănescu

FC Viitorul: Căbuz – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – C. Matei, Artean, Ciobanu (Babunski '78) – Grădinaru (Gaztanaga '55), G. Ganea (Andronache '78), Ely Fernandes (Pitu '60). Antrenor: Cătălin Anghel

Cartonaşe galbene: Itu '35, Camora '74 / Benzar '56

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă a fost Florin Marcu.

Observator a fost Ioan Onicaş.

CFR Cluj - Viitorul 2-1 (Itu 31, Hoban 90 + 3 / Dobrosavlevici 52)

Iată echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19952276/3/viitoroul-cfr.png

Min. 90 + 5: Arbitrul fluieră finalul jocului. CFR - Viitorul se termină 2-1. 

Min. 90 + 3: GOL CFR! Hoban împinge mingea în poarta goală, după ce Alex Chipciu a reluat balonul în bară.

Min. 90: Arbitrul dictează patru minute de prelungire.

Min. 74: Mario Camora faultează şi vede cartonaşul galben

Min. 66: Ocazie mare pentru Viitorul! Ganea reia în bară mingea din centrarea foarte bună a lui Boboc.

Min. 61: Ocazie Viitorul!

Min. 52: GOL Viitorul! Dobrosavlevici profită de o greşeală uriaşă a lui Bălgrădean, care scapă o minge simplă şi aduce egalarea pentru constănţeni. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 1: Arbitrul fluieră finalul primei reprize

Min. 35: Itu încasează primul cartonaş galben al meciului.

Min. 31: GOL CFR CLUJ! Cătălin Itu reia imparabil cu capul o centrare venită de la căpitanul Mario Camora şi deschide scorul. CFR Cluj - Viitorul Constanţa este 1-0.

Min. 17: Vine şi replica Viitorului! Căpitanul Romario Benzar scapă singur cu Bălgrădean din partea dreaptă a atacului, însă portarul CFR-ului iese inspirat şi îi închide unghiul, blocându-i astfel şutul.

Min. 7: Burcă reia cu capul o centrare venită din corner de la Păun. Apărătorul trimite balonul pe direcţia lui Căbuz, care reţine până la urmă.

Min. 1: CFR Cluj are prima ocazie de gol a meciului. Rondon reia cu capul o centrare venită de la Pereira, însă mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 1: A început meciul!


CFR Cluj şi FC Viitorul se înfruntă în această seară, de la ora 20:00, pe arena 'Dr. Constantin Rădulescu' din Cluj-Napoca, în etapa a 21-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. CFR Cluj vrea să revină la un punct de liderul clasamentului, FCSB, în timp ce echipa antrenată de către Mircea Rednic speră să iasă din 'zodia' egalului, după cinci remize la rând.

CFR Cluj este neînvinsă în ultimele 9 meciuri (locul 2 în clasament), în timp ce FC Viitorul n-a pierdut în ultimele 6 runde (locul 8 în clasament).

FC Viitorul este una dintre cele mai slabe echipe în deplasare în acest sezon, cu doar 11 puncte adunate în 10 meciuri (două victorii).

Cea mai recentă confruntare directă: 4 octombrie 2020, Viitorul - CFR Cluj 1-1 (K. Luckassen / C. Deac - penalty).

Viitorul nu a pierdut în ultimele patru partide directe cu CFR. În plus, constănţenii se mândresc cu patru victorii obţinute în cele 11 vizite efectuate în Gruia.

La capitolul absenţe de lot, CFR Cluj nu va putea miza pe Cestor şi Deac, iar Viitorul va juca fără Casap şi Josemi.

"Cu siguranţă, Viitorul ne va pune în dificultate, pentru că este un adversar de play-off. Eu sunt sigur că ne vom mai întâlni în acest sezon cu Viitorul. Eu nu mă iau nici după observaţia că FC Viitorul are foarte multe rezultate de egalitate. E adevărat, însă în acelaşi timp ei nu au mai pierdut din decembrie, un lucru important. Viitorul vine cu nevoie de puncte, dar sperăm să facem un joc exact şi să ne impunem. Cu siguranţă Luckassen le va lipsi, dar au mijloace ca să suplinească absenţa lui.

Chiar dacă au avut loc nişte schimbări la nivelul băncii tehnice, acolo sunt lucruri care au persistat. În plus, vom avea în faţă şi un antrenor cu valoare şi multă experienţă pe care eu îl respect foarte mult (n.r. – Mircea Rednic). Din ce am identificat noi, el încearcă să transforme Viitorul într-o echipă mai pragmatică şi mai eficientă. În plus, întâlnim o echipă care a marcat mai mult decât noi, au 28 de goluri, noi doar 27. Trebuie să ne găsim energia necesară. Noi suntem pe un trend ascendent, dar vreau mai mult de la exprimarea noastră ofensivă. Sunt sigur că putem mai mult", a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Antrenorul Viitorului, Mircea Rednic, a fost testat pozitiv la coronavirus şi este în izolare.

"Jucăm cu campioana României, o echipă foarte bună, cu experienţă. Sper să ne impunem jocul şi să luăm cele trei puncte. N-am pierdut cu echipele mari şi sper să fim acolo la play-off. Important este să marcăm goluri", a spus Romario Benzar.

Echipele probabile

CFR: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Aurelio, Itu, Păun – Chipciu, Debeljuh, Costache.

Viitorul:  Cojocaru – Benzar, Ghiţă, Dobrosavlevici, Boboc – Ciobanu, Artean, Matei – Măţan, Ganea, Ely Fernandes.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19952276/2/clasament-cfrt.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele