Ultima oră
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei
Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor” Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor”
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă
Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul

Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul

VIDEO ǀ Chelsea trece la pas de Bournemouth, de Boxing Day. Reuşită de clasă a lui Mount

Chelsea Publicat pe 27 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20963059/1/profimedia-0719157183.jpg

Chelsea a învins marţi, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Bournemouth, într-un meci din cadrul etapei a 17-a din Premier League, LIVE pe Prima Sport 1 şi aplicaţia www.primaplay.ro!

Londonezii au dominat fără probleme meciul de pe Stamford Bridge. Kai Havertz a deschis scorul în minutul 16, din pasa lui Sterling, apoi Havertz a oferit pasa decisivă pentru Mount, care a înscris cu un şut fără preluare de la marginea careului, în minutul 24.

Echipa lui Graham Potter este pe locul 8 în Premier League, cu 24 de puncte.

Golurile marcate în Chelsea - Bournemouth


Chelsea – Bournemouth 2-0 (Havertz 16; Mount 24) 

Echipele de start: 

  • Chelsea: Arrizabalaga – James, Koulibaly, Silva, Cucurella – Jorginho, Zakaria, Mount – Sterling, Havertz, Pulisic
    Rezerve: Bettinelli – Aubameyang, Azpilicueta, Chalobah, Chukwuemeka, Gallagher, Hutchinson, Hall, Humphreys
    Antrenor: Graham Potter
  • Bournemouth: Travers – Smith, Senesi, Kelly, Zemura – Stacey, Cook, Lerma, Billing – Solanke, Moore
    Rezerve: Plain – Anthony, Christie, Dembele, Lowe, Marcondes, Pearson, Rothwell, Stephens
    Antrenor: Gary O'Neil

Min. 90+5: Final de meci! Chelsea se impune la zero, chiar dacă în ultimele minute Bournemouth a fost ceva mai insistentă şi putea marca golul de onoare.

Min. 79: Cea mai mare ocazie de gol pentru Bournemouth vine în acest minut. Christie trage din careu, din şapte-opt metri, lateral dreapta, dar şutul său e prins de portarul Arrizabalaga.

Min. 74: Aproape de gol Chelsea! Koulibaly reia cu capul din centrarea lui Azpilicueta, dar mingea trece foarte puţin pe lângă.

Min. 69: Momente ceva mai bune pentru Bournemouth, dar asta şi pentru că formaţia gazdă cedează iniţiativa. Corner pentru oaspeţi, dar fundaşii londonezilor resping destul de uşor.

Min. 53: Pierdere grea pentru Chelsea, poate şi pentru meciurile următoare. James e schimbat din cauza unei probleme la genunchi, care ar putea să îl ţină departe de gazon pentru mult timp.

Min. 46: Începe partea secundă. 

Min. 45: Final de primă parte! 

Min. 33: Chelsea domină fără probleme, ajunge în câteva rânduri în careul lui Bournemouth, dar nu găseşte variantele cele mai bune la finalizare. Sterling, Havertz, Pulisic, cei mai periculoşi jucători ai gazdelor. Bournemouth iese greu din propria jumătate.

Min. 24: GOOOL Chelsea! Mount marchează superb, de la 22 de metri, cu şut din prima, cu dreptul, lângă bară. Execuţie de mare fotbalist.

Min. 16: GOOOL Chelsea! Londonezii presează şi deschid scorul, chiar din partea dreaptă, în care forţează de la startul partidei. Sterling pasează în faţa porţii, Havertz marchează din alunecare.

Min. 8: Chelsea are posesia şi încearcă până acum cu centrări din benzi, în special din partea dreaptă. Oaspeţii surprind prin contraatacuri.

Min. 1: Începe partida de la Londra! 


Chelsea dezamăgeşte în acest sezon de Premier League. În 14 meciuri disputate londonezii au strâns doar 21 de puncte şi ocupă locul 9 în clasament, cu un golaveraj de 17-17. Forma ”albaştrilor” este absolut dezastruoasă: fără victorie în ultimele 5 confruntări, dintre care ultimele 3 au fost doar eşecuri.

Etapă trecută Bournemouth a reuşit să stopeze seria nefastă de 4 înfrângeri consecutive în Premier League, învingând pe teren propriu la scor de neprezentare Everton. Nou-promovata a câştigat 16 puncte în 15 meciuri şi se clasează pe locul 14 din EPL (18-32 golaveraj).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele