Ultima oră
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”

VIDEO | Chindia Târgovişte - FC Argeş 1-1. Echipa antrenată de Toni Petrea a dominat partida, dar trebuie să se mulţumească doar cu un punct

FC Argeș Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20987084/1/chindia-targoviste-fc-arges-grupa-d-cupa-romaniei-09-11-2022.jpg

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Argeş, în etapa a XXII-a a Superligii. 

Chindia Târgovişte - FC Argeş 1-1 (Neguţ C. 43' / Garita A. 55')

Echipele de start:

  • Chindia Târgovişte: Căbuz – Căpuşă, Celea, Orozco, C. Dinu – Dulca, Akhmatov – A. Şerban, Popadiuc, Neguţ – D. Popa
  • Rezerve: D. Moldovan – A. Ioniţă, Atanase, Dumitraşcu, Mihaiu, Perianu, Boldor, Cooper, Corinus
  •  
  • FC Argeş: Straton – Tofan, Zebic, Brendon, Bassong –  Mimito Biai, Njike – G. Creţu, Târcoveanu, Bertrand – Garita
  • Rezerve: Micle – Boubacar Hanne, Calcan, Rizzi, M. Constantin, Pârvu, Jakolis, Mezza Colli, Dobrosavlevici

Min. 90+3: Final de partidă!

Min. 66: FC Argeş putea trece în avantaj! Piteştenii execută bine un corner şi mingea ajunge la Njike, care se afla într-o poziţie ideală de a marca, dar Căbuz are o paradă senzaţională şi menţine echilibrul pe tabelă.

Min. 55: GOOOL marcat de FC Argeş! Greşeală imensă în apărarea târgoviştenilor, Căbuz degajează în Garita care profită şi înscrie cu poarta goală.

Min. 48: Dublă ocazie pentru Chindia Târgovişte! Popadiuc îl testează pe Straton cu un şut de la marginea careului, iar portarul respinge la Şerban, care ratează încă o dată.

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 43: GOOOL marcat de Chindia Târgovişte! Neguţ a fost servit excelent de Daniel Popa şi a deschis scorul cu un şut la colţul lung, în faţa lui FC Argeş.

Min. 32: O nouă ocazie pentru trupa lui Toni Petrea. Akmatov recuperează balonul şi îi trimite lui Şerban, care trege puţin peste poartă.

Min. 22: Şansă mare de a deschide scorul pentru Chindia Târgovişte! Piteştenii greşesc la centrarea lui Neguţ şi balonul ajunge la Căpuşă, dar şutul său este rspins în lateral de Straton.

Min. 17: Cartonaş galben văzut de Orozco.

Min. 9: Ocazie bună pentru târgovişteni, Căpuşă a fost găsit excelent în partea dreaptă şi centrează pentru Daniel Popa, a cărui lovitură de cap trece pe lângă poartă.

Min. 3: Marco Dulca vede primul cartonaş galben al partidei.

Min. 1: A început partida!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Cele două echipe încep oficial anul 2023 după ce au terminat slab 2022. Chindia Târgovişte a înregistrat 3 eşecuri consecutive în ultimele meciuri pe care le-a jucat în Superligă, precedate de alte două egaluri. Într-o situaţie relativ asemănătoare se află FC Argeş, cu 3 remize şi două înfrângeri în ultimele 5 partide din întrecerea internă.

Per total, FC Argeş se clasează pe locul 11 cu 23 de puncte câştigate (golaveraj 17-30). Chindia ocupă următoarea poziţie în ierarhia Superligii, la două ”lungimi” distanţă de piteşteni (22-30). Nici argeşenii şi nici târgoviştenii nu sunt liniştiţi deloc, chiar dacă poziţionarea în clasament nu este una catastrofală. UTA, ocupanta penultimului loc (15 din 16, poziţie retrogradabilă direct), a adunat 19 puncte.

În turul sezonului regular, FC Argeş a învins, la Piteşti, cu 2-1, Chindia Târgovişte. Cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon şi în grupele Cupei României, unde au înregistrat o remiză (1-1).

Programul etapei a 22-a din Superligă, prima din anul 2023:

Vineri, 20 ianuarie

  • ”U” Cluj – FC Voluntari, de la 16:30, la Prima Sport 2;
  • Rapid Bucureşti – Sepsi Sfântu Gheorghe, de la 20:00, la Prima Sport 1;

Sâmbătă, 21 ianuarie

  • CS Mioveni – Petrolul Ploieşti, de la 17:00, la Prima Sport 2;
  • FC Botoşani - Universitatea Craiova, de la 20:00, la Prima Sport 1;

Duminică, 22 ianuarie

  • FC ”U” Craiova – UTA, de la 15:30, la Prima Sport 2;
  • FC Hermannstadt – FCSB, de la 20:45, la Prima Sport 1;

Luni, 23 ianuarie

  • Chindia Târgovişte - FC Argeş, de la 17:00, la Prima Sport 2;
  • Farul Constanţa – CFR Cluj, de la 20:00, la Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele