Ultima oră
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală

VIDEO | Ciobotariu scapă pe moment de presiune. ”Calitatea jucătorilor a făcut diferenţa”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21357671/1/fc-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-botosani-superliga-superbet-23-10-2023.jpg

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, scor 5-2, pe FC Botoşani, într-un meci din etapa a 13-a din Superligă. A fost prima victorie a covăsnenilor după şase înfrângeri consecutive.

Liviu Ciobotariu a scăpat de seria nefastă de 6 eşecuri la rând şi a punctat că jucătorii săi au calitate individuală şi asta a făcut diferenţa.

Alexa este unul dintre antrenorii foarte buni, sper să se mai gândească, să nu ia această decizie, pentru că în viaţa unei echipe sunt perioade în care nu ai reuşite şi trebuie să fii tu cel care ridică moralul jucătorilor şi să fii puternic. Şi eu am trecut prin astfel de momente. Eu zic să nu se grăbească şi să meargă înainte.

Cazul meu este cel mai relevant. Am avut 13 meciuri fără înfrângere, am zis că atingem cerul cu mâna, apoi ne-am dus trei metri sub pământ. Trebuie să fii puternic şi să o iei de la capăt.

Calitatea jucătorilor a făcut diferenţa, am jucători de calitate, care pasează foarte bine, care pentru atac sunt foarte buni. Schimbările au adus un plus. Mă bucur în primul rând pentru jucători de această victorie. A fost o apăsare enormă”, a spus Ciobotariu, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele