Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

VIDEO | Clinceni – FCSB, 0-2, la Look Sport+. Dubla lui Tănase îi readuce pe roş-albaştri pe primul loc

Superliga Publicat pe 22 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20130491/14/rps1224.jpg

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Florin Tănase, în minutele 26 şi 57.

Academica Clinceni: Vâlceanu – Achim, Gardoş, Patriche, Dobrescu – Cordea (Andronic 76’), Cebotaru (Ventura 77’), Moulin, C. Tănase (Rusescu 59’) – Chunchucov, Jerdea (Chandarov 6’, Popa 59’). Antrenor: Ilie Poenaru (tehnicianul a lipsit, el fiind testat pozitiv cu coronavirus)

FCSB: A. Vlad – Creţu, Haruţ, I. Cristea (Miron 46’), Panţîru – Ov. Popescu, Şut, Perianu (Oaidă 38’) – Moruţan (Simion 77’), Fl. Tănase, Oct. Popescu (Radunovic 64’). Antrenor: Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Patriche 30’, Achim 75’, Rusescu 88’ / Şut 18’.

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Vasile Marinescu, Marius Badea – Andrei Antonie.

Observator: Adrian Vidan.

În primele două meciuri ale etapei, FC Botoşani a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, şi CFR Cluj a învins Sepsi, scor 1-0.

Clasament: 1. FCSB – 39 de puncte, 2. CFR Cluj – 38 de puncte, 3. Universitatea Craiova – 31 de puncte, 4. Sepsi – 24 de puncte, 5. FC Botoşani – 22 de puncte, 6. Academica Clinceni – 22 de puncte.

Clinceni - FCSB 0-2 (Tănase 26, 57) 

Echipele de start: 

  • Clinceni: O. Vâlceanu - Fl. Achim, Gardoş, Patriche Nichita, M. Dobrescu - A. Cordea, Cebotaru, Moulin, C. Tănase - Chunchucov, R. Jerdea
    Rezerve: G. Ureche - Chandarov, R. Rusescu, Ventura, Pîrvulescu, Cascini, Andronic, Longher, A. Popa
    Antrenor: Ilie Poenaru
  • FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Haruţ, I. Cristea, Panţîru - Ov. Popescu, Ad. Şut, Perianu - Moruţan, Fl. Tănase, Oc. Popescu
    Rezerve: Straton, Miron, B. Simion, Nedelcu, Vînă, Oaidă, Al. Musi, Istrate, Radunovic
    Antrenor: Toni Petrea

Min. 90 + 4: FCSB se impune cu 2-0 pe terenul Academicii Clinceni. 

Min. 88: Raul Rusescu vede cartonaşul galben pentru o reacţie nervoasă. 

Min. 76: Schimbare şi la FCSB, intră Simion în locul lui Moruţan. 

Min. 75: Dublă schimbare la Clinceni! Intră Ventura în locul lui Ciobotaru, şi Andronic în locul lui Cordea. 

Min. 74: Miron are o acţiune bună pe fază ofensivă şi obţine o lovitură liberă şi un galben la Achim. 

Min. 64: Schimbare la FCSB! Iese Octavian Popescu, înlocuit de Radunovic.

Min. 59: Dublă schimbare la Academica! Intră Rusescu şi Popa, ies Tănase şi Chandarov. 

Min. 57: GOL FCSB! Panţîru centrează pe sub picioarele lui Gardoş, mingea ajunge la Tănase care finalizează din alunecare şi duce scorul la 2-0.

Min. 53: Chunchucov (Academica) reclamă o ţinere în careu a lui Haruţ şi cere penalty. 

Min. 48: Oaidă trimite din afara careului la colţul lung, dar Vâlceanu prinde fără probleme. 

Min. 46: A început a doua repriză! Miron intră la FCSB în locul lui Cristea. 

Min. 45: La pauză FCSB conduce Academica cu 1-0 şi revine pe primul loc în Casa Liga 1.

Min. 43: Florin Tănase cere penalty pentru henţ la Achim!

Min. 38: Schimbare la FCSB! Iese Perianu, înlocuit de Oaidă. 

Min. 36: Ocazie pentru FCSB! Vâlceanu scoate lovitura de cap trimisă de Florin Tănase.

Min. 33: Ocazie pentru Academica! Achim încearcă să îl surprindă pe Vlad, la colţul scurt, dar portarul celor de la FCSB este la post şi respinge în corner. 

Min. 30: Ocazie uriaşă pentru Academica Clinceni! Iulian Cristea respinge de pe linia porţii lovitura de cap a lui Chandarov.

Min. 30: FCSB cere penalty!

Min. 27: Ocazie pentru FCSB! Florin Tănase este aproape de dublă, însă Vâlceanu reuşeşte să îl blocheze pe căpitanul celor de la FCSB.

Min. 26: GOL FCSB! Valentin Creţu centrează, Vâlceanu iese neinspirat pe centrare, iar Florin Tănase trimite cu capul balonul în poarta goală.

Min. 24: Octavian Popescu trage din afara careului, însă şutul său diminuat ajunge în braţele lui Vâlceanu.

Min. 19: Adrian Şut de la FCSB vede cartonaşul galben.

Min. 18: Ocazie pentru FCSB! Ovidiu Popescu face o fentă şi şutează pe direcţia lui Vâlceanu, care respinge cu piciorul ca la handbal şi o salvează pe Academica.

Min. 17: Ocazie pentru FCSB! Moruţan trage un pic pe lângă poarta lui Vâlceanu, finalizând o acţiune bună a roş-albaştrilor.

Min. 15: Ocazie pentru Academica! Chandarov profită de o ezitare a lui Iulian Cristea şi trage de la distanţă, însă pe lângă poarta lui Vlad. 

Min. 13: Şansă pentru FCSB! Iulian Cristea reia peste poarta lui Octavian Vâlceanu.

Min. 12: Ocazie pentru Academica! Chandarov reia cu capul de lângă Ovidiu Popescu, dar trimite pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 6: Prima schimbare la Academica Clinceni! Iese Jerdea, eligibil pentru regula U21. În locul lui intră Chandarov.

Min. 1: Jerdea trage de la aproximativ 20 de metri, însă o face în braţele lui Andrei Vlad, fără a crea pericol pentru FCSB. 

Min. 1: A început meciul!


UPDATE: Problemele de ordin medical nu l-ar fi oprit pe Olimpiu Moruţan să forţeze, se pare, în această seară. Potrivit ProSport, mijlocaşul va fi pe teren în jocul cu Clinceni, deşi iniţial era dat ca absenţă sigură. Vrea să îşi ajute echipa să treacă din nou peste CFR Cluj în clasamentul play-off-ului din Casa Liga 1.

Echipa probabilă a FCSB-ului: Vlad – Creţu, Haruţ, Ov. Popescu, Radunovic – Oaidă, Şut, Panţîru – Moruţan, Tănase, Oct. Popescu


Academica Clinceni şi FCSB se înfruntă în această seară, de la ora 20:15, în direct pe Look Sport+, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. Ambele echipe au probleme importante de lot, iar ilfovenii au patru cazuri de coronavirus.

Potrivit GSP, este vorba despre antrenorul Ilie Poenaru şi despre trei jucători infectaţi cu noul coronavirus.

Academica Clinceni a debutat cu o înfrângere în play-off-ul Ligii 1 şi ocupă penultima poziţie a clasamentului.

FCSB este liderul clasamentului şi a câştigat în prima rundă cu FC Botoşani, scor 2-1.

În sezonul regulat al Ligii 1, FCSB a câştigat la Clinceni cu 2-0 (19 octombrie 2020), iar pe Arena Naţională a pierdut cu 1-0 (7 februarie 2021).

“Am început bine play-off-ul, cu o victorie muncită. Urmează un joc cu o echipă agresivă, experimentată. Vor fi foarte motivaţi mâine seară să arate că jocul trecut nu este o adevărată faţă a lor. Din punctul acesta de vedere trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarului. Am încercat să ne refacem cât mai repede şi să fim apţi de un nou joc. Sper să văd un joc mai deschis din partea lor, să putem să profităm şi noi de spaţiile pe care le-ar putea lăsa. Cred că forţa grupului celor de la Clinceni este punctul forte. Au jucători experimentaţi, dar cred că forţa grupului e predominantă la ei.

Am avut probleme şi mai avem cu jucătorii accidentaţi. Chiar dacă am reuşit oarecum recuperarea unora dintre ei, nu cred că ne putem baza din primul minut pe ei, mă refer aici la Miron sau la Buziuc. Vom vedea situaţia mâine până la ora jocului. Încă nu am o situaţie sută la sută clară”, a spus Toni Petrea, la conferinţa de presă.

Portarul Andrei Vlad şi mijlocaşul Olimpiu Moruşan sunt incerţi pentru FCSB, dar fundaşul Andrei Miron este disponibil.

Echipele probabile:

Clinceni: Vîlceanu – Dobrescu, Patriche, Gardoş, Pashov – Adi Popa, Ventura, Moulin, Tănase – Longher, Rusescu.

FCSB: Vlad – Creţu, Haruţ, Cristea, Radunovic – Oaidă, Perianu, Olaru – Octavian Popescu, Tănase, Moruţan.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20130491/2/clasament-clinceni.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele