Ultima oră
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest finalul de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest finalul de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia
Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului
Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna

VIDEO | Craiova – Sepsi 0-0. Pas greşit în lupta pentru titlu! Baiaram şi Cicâldău au ieşit accidentaţi

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 17 apr 2021
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. ‘Alb-albaştrii’ riscă să piardă teren în lupta pentru titlu cu FCSB şi CFR Cluj. Ştefan Baiaram şi Alex Cicâldău s-au accidentat serios.

În primele minute de joc, Ştefan Baiaram a suferit o entorsă la gleznă şi a fost transportat de urgenţă la spital, pentru tratament şi investigaţii suplimentare.

În minutul 80, Alex Cicâldău a fost blocat în careul de 6 metri şi a suferit o accidentare la genunchiul drept, fiind înlocuit.

Într-o partidă cu puţine ocazii clare de gol, Craiova putea să dea lovitura în prelungiri, prin Paul Papp, care a avut două ocazii în urma unor cornere.

Este al treilea rezultat consecutiv de 0-0 pentru Universitatea Craiova în Liga 1. Echipa antrenată de către Marinos Ouzounidis n-a primit gol în ultimele 6 meciuri de campionat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20121331/16/clasament-craiova.jpg


Craiova - Sepsi 0-0, pe Look Sport+

  • Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu (cpt) – Nistor, Mateiu, Cicâldău (Fedele 84') – Cîmpanu (Vlădoiu 71'), Tudorie (Mamut 71'), Baiaram (Camara 8').
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ştefănescu - Păun (Achahbar 77'), Fofana (Kovacs 62'), Aganovic (Eder Gonzalez 46') - Golofca (Bajrovic 46'), Safranko, Nouvier (Petrila 59')

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 0-0!

Min. 90+3: Ocazie pentru Craiova! Încă un corner, iar Paul Papp a fost din nou aproape de gol, dar a lovit mingea greşit, cu capul.

Min. 90+2: Ocazie imensă pentru Craiova! În urma unui corner, Camara a trimis mingea cu capul în câţiva metri, iar Papp n-a reuşit să înscrie din câţiva metri, fiind blocat de un adversar.

Min. 88: Cartonaş galben pentru Bancu (Craiova)!

Min. 84: Schimbare la Craiova! A ieşit Cîcâldău, accidentat, a intrat Fedele.

Min. 80: Ocazie pentru Craiova! Mamut a centrat din banda stângă pentru Cicâldău, care n-a ajuns la minge în careul de 6 metri. Mijlocaşul Craiovei are probleme la genunchiul drept.

Min. 77: Schimbare la Sepsi! A ieşit Păun, a intrat Achahbar.

Min. 71: Dublă schimbare la Craiova! Au ieşit Tudorie şi Cîmpanu, au intrat Mamut şi Vlădoiu.

Min. 62: Schimbare la Sepsi! A ieşit Fofana, a intrat Kovacs.

Min. 60: Nicio ocazie clară de gol în repriza a doua! Craiova nu a primit gol în ultimele 7 meciuri.

Min. 59: Schimbare la Sepsi! Iese Nouvier, intră Petrila.

Min. 57: Cartonaş galben pentru Mateiu (Craiova)!

Min. 56: Ocazie pentru Craiova! Cîmpanu a şutat bine din afara careului, dar portarul Niczuly a fost atent şi a respins mingea.

Min. 46: A început repriza a doua! Dublă schimbare la Sepsi: au ieşit Golofca şi Aganovic, au intrat Bajrovic şi Eder Gonzalez.

Min. 45+4: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 45+2: Cartonaş galben pentru Tudorie, pentru simulare! Atacantul Craiovei a încercat să obţină o lovitură de la 11 metri.

Min. 45+1: Încă un gol anulat pentru Craiova! În urma unui corner, Marius Constantin a deviat mingea cu capul pentru Mateiu, care a înscris. Reuşita a fost anulată pentru ofsaid la Mateiu, iar pe reluare s-a văzut că decizia arbitrului a fost corectă.

Min. 42: Ocazie mare pentru Craiova! Gazdele au executat repede un corner, iar Marius Constantin a lovit mingea cu capul, din careul de 6 metri, dar mingea s-a dus peste poartă.

Min. 32: Ocazie pentru Craiova! Cîmpanu a şutat din careu, la colţul stâng, dar portarul Niczuly a reţiut mingea.

Min. 29: Ocazie pentru Sepsi! În urma unei lovituri libere, Pigliacelli a respins mingea, care a ajuns la Mitrea, care a şutat din 10 metri, dar Marius Constantin a blocat mingea. Oaspeţii au cerut penalty la această fază, pentru un presupus henţ la Marius Constantin, deşi fundaşul Craiovei a respins mingea cu capul.

Min. 17: Gol anulat pentru Craiova! Tudorie a trimis mingea în poartă, din pasa lui Bancu, dar arbitrul asistent a semnalizat ofsaid la Nicuşor Bancu.

Min. 10: Partida s-a reluat abia acum! Vor fi multe minute de prelungire pentru prima repriză.

Min. 8: Schimbare la Craiova! A ieşit Baiaram, accidentat, a intrat Juan Camara.

Min. 7: Meciul este întrerupt de câteva minute, după ce ambulanţa a intrat pe teren pentru a-l lua pe Ştefan Baiaram, care plânge de durere.

Min. 4: S-a încheiat meciul pentru Ştefan Baiaram, care s-a accidentat la gleznă, după un contact cu Nouvier. Craiova va face o schimbare. Mijlocaşul Craiovei va fi transportat de urgenţă la spital.

UPDATE 20:30 A început meciul din Bănie!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20121331/3/craiova.jpg

Rezervele:

Craiova: Popescu - Vlădoiu, Acka, Bălaşa, Bic, Fedele, Căpăţînă, Mamut, Camara.

Sepsi: Fernandez - Bajrovic, Eder Gonzales, Tincu, Petrila, L. Fulop, Kovacs, Achahbar

UPDATE 19:00 Jucătorii Craiovei au ajuns la stadionul 'Ion Oblemenco'.


Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe se înfruntă sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. ‘Alb-albaştrii’ speră să recupereze diferenţa faţă de FCSB şi CFR Cluj, în lupta pentru titlu, iar antrenorul Marinos Ouzounidis a declarat că o victorie în primul meci este primordială.

Craiova are 5 meciuri consecutive în Liga 1 fără gol primit şi fără înfrângere. Mai mult, ‘alb-albaştrii’ n-au mai primit gol pe arena ‘Ion Oblemenco’ din 29 ianuarie (1-1 cu FC Argeş), iar ultima înfrângere datează din 18 decembrie (0-2 cu FCSB).

Sepsi nu traversează cel mai bun moment, din punctul de vedere al formei sportive: doar două victorii în ultimele 12 meciuri.

Totuşi, echipa din Sfântu Gheorghe s-a descurcat foarte bine în deplasare, având un singur eşec în ultimele 10 meciuri.

În sezonul regulat, Craiova a câştigat la Sfântu Gheorghe (1-0) şi a remizat acasă (0-0).

“Sepsi este o echipă bună, atletică, bine organizată. Va fi greu pentru noi, va trebui să muncim. Pentru a câştiga trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Ei joacă foarte bine defensiv, sunt foarte buni la dueluri... ceea ce înseamnă că trebuie să avem răbdare. E important să jucăm rapid, să speculăm spaţiile libere. Însă pentru mine contează să ne facem jocul nostru. Apoi trebuie să fim mai concentraţi în faţa porţii, pentru că e important ca atunci când ne creăm ocazii să le fructificăm. Nu va fi uşor să o batem pe Sepsi, dar vom încerca.

Este o perioadă cu multe meciuri, dar prefer aşa decât să fi fost deja eliminaţi din Cupa României. Avem nevoie de toţi jucătorii pentru a putea face şi rotaţii. Este important să începem cu dreptul play-off-ul. Toate echipele din play-off sunt foarte bune. Niciun meci nu va fi uşor. Poţi să câştigi toate meciurile aşa cum poţi să le pierzi pe toate. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla.

Ofosu a început să se antreneze cu echipa. Dar trebuie să fim atenţi cu el. Depinde de el în acest moment. Normal că noi avem nevoie de toţi jucătorii, dar trebuie să avem grijă de jucătorii care revin după o astfel de accidentare”, a spus Marinos Ouzounidis, la conferinţa de presă.

La capitolul absenţe de lot, Craiova nu poate miza pe Mihai Roman, Andrei Ivan şi Vladimir Screciu. Leo Grozavu nu-i are la dispoziţie pe Istvan Fulop, Csiszer, Gal-Andrezly, Bouhenna şi Vaşvari.

Echipele probabile:

Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Papp, Bancu – Mateiu, Nistor, Cicâldău – Camara, Tudorie, Baiaram.

Sepsi (4-3-3): Niczuly – Ştefănescu, Mitrea, Tincu, Dimitrov – Nouvier, Fofana, Ştefan – Dragomir, Safranko, Golofca.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20121331/1/play-off.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele