Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO ǀ ”Cred foarte mult în acest grup”. Florin Pîrvu o duce pe Petrolul în lupta la play-off

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21356471/1/petrolul-ploiesti-fc-voluntari-superliga-superbet-31-07-2023-1.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 3-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Prahovenii au urcat pe loc de play-off, iar Florin Pîrvu şi-a felicitat jucătorii şi a punctat că are mare încredere în aceştia.

Ploieştenii s-au impus cu 3-1 şi sunt pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte, iar Universitatea Craiova se află pe 4, cu 22 de puncte.

”Aş începe prin a-mi felicita jucătorii, chiar dacă mi se reproşează asta. Au interpretat perfect planul tactic, ne-a ieşit tot ce am lucrat la antrenament.

Ştiam că ne aşteaptă un meci greu şi mă bucur că am reuşit să câştigăm pe un teren unde nu prea s-a câştigat.

Nu pot să spun chiar tot. Sunt lucruri pe care le discutăm, pe care le pregătim, cred foarte mult în acest grup, iar lumea trebuie să aibă puţină răbdare. Suntem în al doilea an de Liga 1, trebuie să avem răbdare. Gicu (n.r. Grozav) e un jucător foarte valoros, care se antrenează foarte bine şi poate decide jocuri. Azi a reuşit să facă un meci excelent.

Mă bucur că Huja a înţeles tot ce am vorbit. A luat-o pas cu pas şi pregătirea lui a fost foarte bună. E un jucător de mare caracter”
, a declarat tehnicianul prahovenilor, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri