Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

VIDEO | CS Mioveni - Gloria Buzău 1-1. Rezultat ce ajută celelalte formaţii ce luptă la promovare

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21546445/1/cs-mioveni-gloria-buzau-liga-a-2-a-08-08-2023.jpg

CS Mioveni a terminat la egalitate pe teren propriu, cu Gloria Buzău, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 2.

VIDEO | CS Mioveni - Gloria Buzău 1-1 (Blănaru 78-penalty / Chică-Roşă 37), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • CS Mioveni: Fl. Croitoru – Gogor, R. Garutti, Cr. Ignat, Şerbănică (cpt.) – Andr. Panait, Cărăruş – Massaro, I. Şerban, Blănaru – Al. Cr. Stan
  • Gloria Buzău: Greab – Ferraresso, Dandea, Dobrosavlevici, D. Dumitraşcu – Mih. Rădulescu, Prejmerean, Akhmatov, Perianu, Sg. Pîrvulescu – Chică-Roşă (cpt.)

Minutul 90+4: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 77: GOL CS Mioveni! Crişan are o intrare neglijentă în careu la Stan. Se dictează penalty, iar Blănaru transformă fără emoţii.

Minutul 57: Prejmerean pierde minge aproape de propriul care. Cărăuş profită şi scapă singur cu Greab, care respinge, mingea însă să duce în poartă dacă Dobrosavlevici nu respingea acrobatic de pe linia porţii. Faza s-a terminat cu şutul lui Stan peste poartă.

Minutul 45+2: Pauză! Buzău conduce cu 1-0.

Minutul 44: O minge din corner trece peste mai mulţi jucători şi ajunge la Blănaru. Greab scoate execuţia în forţă a jucătorului de la Mioveni.

Minutul 37: GOL Gloria Buzău! Dumitraşcu avansează în flancul stâng şi scoate în careu. Chică-Roşă se desprinde din marcajul lui Garutti şi deviază.

Minutul 7: Gogor reia cu capul după un corner pe centrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------------

CS Mioveni se află pe ulimul loc din play-off, cu 33 de puncte. Argeşenii au pierdut în prima rundă duelul de la Slobozia cu Unirea, dar având în vedere că ocupantele locurilor 2 şi 3, Şelimbăr şi Corvinul nu au drept de promovare, trupa lui Schumacher are şanse mari la accederea în Superligă.

De cealaltă parte, Gloria Buzău se află pe 5, la egalitate de puncte cu adversara sa directă de astăzi. Echipa lui Prepeliţă a remizat în prima etapă a play-off-ului împotriva Corvinului, dar continuă lupta pentru promovare, fiind în aceeaşi situaţie cu Mioveni.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele