Ultima oră
LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League. Dueluri complicate în faza play-off-ului Echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League. Dueluri complicate în faza play-off-ului
Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda
Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani
Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor
Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt

VIDEO | CSA Steaua câştigă derby-ul ligii secunde, contra lui Dinamo. Meciul a stat sub semnul sarabandelor de erori în defensivă

Liga II Publicat pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21098193/3/steaua-bucuresti-dinamo-bucuresti-play-off-liga-2-casa-pariurilor-18-04-2023-2.jpg

CSA Steaua a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Dinamo, în etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a. ”Câinii” au jucat în inferioritate numerică din minutul 70.

Golurile au fost marcate de Chipirliu, în minutul 19, din penalti, şi în minutul 29.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică din minutul 70, când Patriche a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

La partidă au asistat aproximativ 25.000 de spectatori, între care aproximativ 8.000 de fani dinamovişti.

Încă din minutul 2, fanii au aruncat cu materiale pirotehnice, partida fiind întreruptă pentru scurt timp.

În clasament, Steaua este lider, cu 47 de puncte, iar Dinamo ocupă locul 4, cu 38 de puncte.

VIDEO | Steaua - Dinamo 2-0 (Chipirliu 19-penalty, 29), LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Beţa, Sabău, Corbu – Popa, Pacionel, Bărbulescu, Bodişteanu – Chipirliu, Chunchukov
  • Dinamo: Oncescu – De Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Iglesias, Larrucea, N. Roşu – I. Roşu, Ghezali, Bani

Minutul 90+4: Fluier final! CSA Steaua se impune cu 2-0.

Minutul 71: Încă o lovitură pentru Dinamo. Experimentatul Patriche vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Minutul 48: Amzăr centrează din flancul stâng, dar Borcea reia din 6 metri în plasa laterală.

Minutul 45+2: Pauză! CSA conduce cu 2-0.

Minutul 29: GOL CSA Steaua! Eroare colosală comisă de cei de la Dinamo! Oncescu pasează lui Larrucea, care pierde incredibil în careu în faţa lui Chipirliu, ce punctează simplu, cu poarta goală.


Minutul 19: GOL CSA Steaua! Patriche îl faultează pe Chunchukov, iar centralul dictează penalty. Chipirliu transformă!

Minutul 1: A început partida!

------------------------------

UPDATE marţi, ora 14:02: Jandarmeria Bucureşti a anunţat, marţi, că a intervenit după ce, în zona Stadionului Steaua, un grup de 10-15 suporteri ai echipei Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamovişti, veniţi pentru amenajarea coregrafiei în stadion.

Potrivit sursei citate, jandarmii prezenţi în zona stadionului au intervenit prompt şi au reuşit să stopeze incidentul petrecut la ora 12.30. În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de poliţie pentru luarea măsurilor legale.

De asemenea, asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice.


UPDATE marţi, ora 12:30: Steaua – Dinamo se va juca, se pare, cu cel mult 25.000 de spectatori în tribune. De ce? Pentru că partida este una cu grad mare de posibile incidente, forţele de ordine au decis să facă zone tampon între suporteri care stopează ocuparea a 6.000 de locuri. Cum stadionul din Ghencea dispune de 31.254, biletele vor fi scoase la vânzare într-un număr total de 25.000.


Steaua vine în derby-ul din Ghencea după o remiză, tot pe teren propriu, cu Poli Iaşi, scor 2-2. De partea cealaltă, Dinamo a reuşit să treacă de Oţelul Galaţi, pe teren propriu, pe ”Arcul de Triumf”, scor 3-0.

Referitor la situaţiile din clasament, Steaua e pe locul 2, cu 44 de puncte, la două puncte de locul 1, Poli Iaşi, iar Dinamo e pe locul 4, cu 38 de puncte. Între cele două rivale, pe 3, se află Oţelul Galaţi, 42 de puncte.

În sezonul regular din Liga 2, partida de pe Arena Naţională, dintre Dinamo şi Steaua, s-a terminat cu victoria formaţiei lui Daniel Opriţa, scor 2-1.

Patronul din SuperLigă pune o condiţie esenţială pentru ca Steaua să poată promova: ”Pentru ce înseamnă Steaua, merită în prima divizie”

Ipoteza că Legea Sportului se poate schimba iar Steaua ar putea să promoveze în SuperLiga României e tot mai discutată. Despre subiect a vorbit şi Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, despre care s-a speculat că s-ar putea implica financiar la clubul din Ghencea.

  • Derby-ul Steaua – Dinamo e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, marţi, ora 19:00.

Omul de afaceri care investeşte la Universitatea Craiova a negat faptul că s-a pus vreodată problema să investească la clubul Steaua, în fotbal anunţând că se va implica doar la formaţia din Bănie.

Mihai Rotaru vrea Steaua în prima ligă, dar nu este de acord cu schimbarea Legii Sportului şi implicarea statului. Consideră că varianta corectă ar fi ca echipa din Ghencea să fie preluată de un om de afaceri.

”A fost doar zvon că voi prelua CSA Steaua, nu a fost niciodată nici măcar un sâmbure de adevăr. Nu voi investi la o altă echipă de fotbal din România. Singura echipă este Universitatea Craiova şi asta am făcut-o de acum 10 ani.

Pentru ceea ce înseamnă Steaua, ar fi bine să fie în SuperLiga, dar cu altă formă de organizare. Noi vorbim aici de bugete de sute de milioane de euro. Cred că au 300-400 de milioane de euro. Nu putem să ne punem cu ei, a spus Mihai Rotaru pentru fanatik.ro

Opinia originală a lui Ilie Năstase în privinţa conflictului dintre FCSB şi Steaua: ”Eu aşa văd!”

Ilie Năstase a exprimat o opinie originală în privinţa conflictului identitar între FCSB şi Steaua pentru palmaresul istoric al celei mai titrate echipe de fotbal din România.

Fostul număr 1 mondial la tenis consideră că este o nedreptate ca formaţia ”militară” să nu aibă drept de promovare, chiar dacă pentru el adevărata Steaua este FCSB.

“Văd un derby între CSA şi FCSB în prima ligă. Dar pentru mine, Steaua este FCSB-ul de astăzi. Eu aşa văd. Poate cei care au jucat pentru Steaua, văd altfel. Dar eu aşa văd. Dacă nu era Becali, echipa asta nu mai exista!”, a dezvăluit Ilie Năstase, conform Fanatik.

Năstase a spus ulterior că pentru el este nedrept ca CSA Steaua să nu fie lăsată să acceadă în Superligă României, deoarece ”toate echipele din provincie sunt susţinute din bani publici”.

“Şi treaba cu Steaua care nu e lăsată să joace în Superligă este o minciună gogonată pentru că toate echipele din provincie sunt susţinute de primării, care sunt de stat. 

De ce facem excepţie pentru Steaua? Este o nedreptate, toate echipele din provincie sunt susţinute din bani publici!”, a adăugat Năstase, conform sursei citate.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele