Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO | CSA Steaua - Ceahlăul 3-1. ”Militarii” obţin abia a treia victorie stagională în eşalonul secund

Liga II Publicat pe 26 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21358712/2/csa-steaua-acsm-ceahlaul-piatra-neamt-liga-2-casa-pariurilor-26-10-2023.jpg

CSA Steaua a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Învingătorii au marcat prin Chipirliu ’12 şi Maftei ‘45+2, ’59. Pentru Ceahlăul a înscris Neicuţescu ’46.

VIDEO | CSA Steaua - Ceahlăul 3-1 (Chipirliu 12, Maftei 45+2, 59 / Neicuţescu 46), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Steaua: Frănculescu - Maftei, Vîrtej, Beţa, Ilie - Drăghici, Mancuso, Sierra, Raicu - Chipirliu, Buziuc
  • Ceahlăul: De Souza - Oltean, Jalbă, Vişinar, De Sousa - Akwasi, Fărăgău, Lamine, Onişa, Neicuţescu - Cortelezzi

Minutul 90+5: Final de meci! CSA Steaua se impune cu 3-1.

Minutul 74: Vîrtej a reluat în forţă de la 35 de metri. Mingea s-a oprit în Boiciuc. Acesta a tras din întoarcere în braţele portarului.

Minutul 59: GOL Steaua! Boiciuc recuperează şi scoate la Chipirliu, care păcăleşte doi adversari. Mingea ajunge la Maftei ce bifează ”dubla”.

Minutul 46: GOL Ceahlăul! eicuţescu profită de o respingere în primele secunde ale reprizei a doua.

Minutul 45+4: Pauză! CSA Steaua conduce cu 2-0.

Minutul 45+3: Şansă mare pentru Ceahlăul! Vişinar a reluat în transversală cu o lovitură de cap, după un corner.

Minutul 45+2: GOL Steaua! Flancul drept funcţionează perfect, iar Chipirliu îl găseşte pe Maftei, ce reia din careu.

Minutul 39: Savu se trezeşte nemarcat singur cu portarul, dar reia slab cu latul.

Minutul 34: Oltean centrează excelent, iar portarul Stelei respinge în faţă. Savu trimite peste poartă din câţiva metri.

Minutul 23: Maftei centrează din flancul drept la Chipirliu, care reia în braţele portarului De Souza.

Minutul 12: GOL Steaua! Drăghici sprintează în flanc şi trece de mai mulţi adversari. Acesta centrează în marginea careului mic la Chipirliu care scapă din marcajul lui Oltean şi reia cu un şut plasat.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

CSA Steaua vine după înfrângerea cu 1-0 în faţa Sloboziei, din etapa trecută, şi traversează o perioadă salbă. ”Militarii” au un singur meci câştigat în Liga 2 din ultimele 7 meciuri şi se află pe locul 11 în clasament.

De cealaltă parte, Ceahlăul se situează în clasament peste adversara sa din acest meci şi vine după egalul cu Şelimbăr, scor 0-0. Pietrenii sunt pe locul 8 în liga secundă şi au adunat 15 puncte în 10 etape. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele