Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Csikszereda - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0. Ciucanii urcă pe loc de play-off înainte de ultima etapă din sezonul regular

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21515454/2/csi.jpg

REZUMATUL PARTIDEI

VIDEO | Csikszereda - Ceahlăul Piatra Neamţ 2-0 (Jelena 4-penalty, 23), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start:

  • Csikszereda: Gyenge, Nagy, Csuros, Apro, Gal-Andrezly, Veres, Bakos, Soufiane, Babati, Jelena, Ronai.
  • Ceahlăul: Krell, Oltean, Constantin, Taraduda, De Sousa, Akwasi, Petre, Llullaku, Moraru, Neicuţescu, Cortelezzi.

Minutul 90+5: Final de meci! Csikszereda se impune cu 2-0.

Minutul 76: Oaspeţii au al doilea gol anulat în meci.

Minutul 72: Anderson îl vede ieşit pe Krell şi trimite de la mijlocul terenului. Mingea a căzut pe transversală.

Minutul 45+3: Pauză! Echipa din Miercurea Ciuc conduce cu 2-0.

Minutul 45+1: Cortelezzi marchează din careu, însă golul e anulat pentru offside.

Minutul 30: Căpitanul ciucanilor, Csuros vede al doilea cartonaş galben şi e eliminat.

Minutul 23: GOL Csikszereda! Acţiune în profunzime luată pe cont propriu de Jelena, care pătrunde în careu şi reia cu latul de lângă doi adversari.

Minutul 14: Jebari primeşte pe 17 metri şi reia în forţă, însă Krell respinge în corner.

Minutul 2: GOL Csikszereda! Taraduda îl ţine în careu pe Bakos, iar centralul dictează penalty. Jelena transformă de la punctul cu var. Portarul Krell a ghicit colţul, dar şutul a fost perfect plasat.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

Csikszereda ocupă locul 7, cu 28 de puncte acumulate în 17 etape. Ciucanii au câştigat ambele meciuri de la reluarea ligii secunde, 2-1 pe teren propriu cu FC Argeş şi 1-0, în deplasarea de la Slobozia cu Unirea. 

De cealaltă parte, Ceahlăul se află pe poziţia a 6-a, prima care asigură un loc în play-off. Nemţenii au început perfect acest an, cu 2 victorii, şi au adunat 28 de puncte după 17 runde, la egalitate cu adversara sa de astăzi.

Cele două formaţii s-au mai înâlnit până acum o singură dată, în 2019, într-un meci din cupa României, încheiat cu victoria echipei din Harghita, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele