Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO | Dan Alexa vrea să demisioneze! ”E un eşec pe care mi-l asum! Mă gândesc să nu mai continui”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21357649/1/nizoyxnopta1ndc5yjdmodazmtq3otiyzji2nja1yju5mjaznme0-thumb.jpg

Dan Alexa, antrenorul echipei FC Botoşani, a declarat după meciul pierdut luni, la Sfântu Gheorghe, 2-5 cu Sepsi, că se gândeşte să demisioneze de la formaţia moldoveană.

”Vorbind strict de joc au fost două reprize total diferite. Am avut o primă repriză bună, în care am jucat bine. E un eşec pe care mi-l asum. Sunt vinovat, după toate schimbările pe care le-am făcut. Nu are rost să se spună că nu marcăm, că primim multe goluri. Mă gândesc să nu mai continui pentru că parcă dau aşa, în gol.

Sunt lucruri care mie nu imi plac, nu le controlez şi de aceea mă gîndesc să plec. O să am o discuţie cu dl. Iftime, pe care îl apreciez, doar că în situaţia asta nu se mai poate continua. E foarte greu să ajungi să fii blazat. Să joci aşa, o repriză bună şi una foarte slabă. Îmi pare rău că nu am reuşit mai mult. Pe noi, antrenorii, ne ţin rezultatele, restul e vrăjeală, credeţi-mă!”, a declarat Dan Alexa.

Echipa Sepsi OSK a învins luni, pe teren propriu, scor 5-2, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 13-a din Superligă. FC Botoşani nu are nici o victorie în acest sezon şi ocupă locul al 16-lea, ultimul, în Superligă, cu 6 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele