Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Dan Petrescu anunţă cea mai echilibrată luptă la titlu din ultimii ani. "Sunt antrenori care au câştigat trofee, Hagi, Iordănescu, Reghecampf"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 2 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20381813/1/dan-petrescu.jpg

Dan Petrescu (53 de ani) este noul antrenor de la CFR Cluj, după înlăturarea lui Marius Şumudică. ‘Bursucul’ a intrat în istoria clubului după ce a câştigat trei titluri consecutive la Cluj. Petrescu a declarat că va fi cea mai echilibrată luptă pentru primul loc în Liga 1 din ultimii ani.

Dan Petrescu a semnat un contract până în 2024 cu CFR Cluj. Potrivit DigiSport, Dan Petrescu are un salariu de 50.000 de euro pe lună la CFR Cluj. Clauza de reziliere este de 600.000 de euro.

Dan Petrescu a mai pregătit echipa CFR Cluj în perioadele 2017-2018 şi 2019-2020. A dus echipa în primăvara europeană a Europa League, reuşind două egaluri cu echipa care a câştigat trofeul, FC Sevilla (1-1 şi 0-0).

Dan Petrescu poate profita de această pauză pentru meciurile echipelor naţionale pentru a-şi implementa strategia la CFR Cluj. Următorul meci pentru CFR Cluj, în etapa a opta din Liga 1, este programat sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 21:00, în deplasare, cu FC Botoşani, în direct pe Look Sport+.

CFR Cluj are victorii pe linie în campionat de la startul sezonului, având un avans de cinci puncte faţă de următoarea clasată, Rapid.

"Ştiu pretenţiile care sunt la CFR Cluj. Ştiu şi presiunea de la CFR Cluj, este normală, tot timpul se vrea victoria. E mult mai greu decât prima oară când am venit, pentru că atunci am venit de la început, am ales jucătorii, am făcut pregătirea fizică, am făcut cantonamentele. Acum am ajuns mai târziu, cu transferurile n-a fost atât de uşor. N-am mai găsit ce aş fi dorit 100%, nici pregătirea n-am putut să o fac.

Ar fi important să uităm ce am făcut eu la CFR, n-o să ajute pe nimeni. Plecăm de la zero cu toţii. Sper să fiu apreciat pentru ceea ce voi face în continuare, nu pentru ce am făcut. Toată lumea vrea rezultate, de asta sunt aici. Am produs rezultate la toate cluburile la care am fost în România.

Sunt antrenori de valoare în Liga 1, au câştigat trofee, majoritatea au câştigat campionatul. Cred că n-a fost niciodată aşa o luptă cu antrenori cu trofee: Hagi, Edi Iordănescu, Reghecampf. Va fi un campionat foarte greu, foarte echilibrat. Din fericire, vor fi spectatori, sper să nu mai avem probleme cu COVID, să fie stadioanele pline şi să câştige echipa cea mai bună.

Am urmărit foarte puţin campionatul acesta, am fost plecat în Spania. Sunt convins că va fi o luptă grea pentru titlu, dar şi la subsolul clasamentului. Nu va fi uşor. Cred că sunt aceleaşi contracandidate, Craiova, FCSB, poate să fie şi o surpriză de la Rapid la cum au început. Vedem cum vor decurge lucrurile", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20381813/2/clasament-liga-1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele