Ultima oră
Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor
Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt
VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile! VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile!
VIDEO | Tyson Fury lasă să înţeleagă că arbitrii i-au dat victoria lui Usyk din cauza războiului din Ucraina VIDEO | Tyson Fury lasă să înţeleagă că arbitrii i-au dat victoria lui Usyk din cauza războiului din Ucraina
VIDEO | Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a învins pe englezul Tyson Fury şi a devenit campion incontestabil la categoria grea VIDEO | Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a învins pe englezul Tyson Fury şi a devenit campion incontestabil la categoria grea

VIDEO | Detaliul tactic care a făcut diferenţa între FCSB şi U. Craiova. Ce a corectat Elias Charalambous faţă de meciul precedent. ”Am schimbat asta”

FCSB Publicat pe 30 apr 2023
mail-share icon Email

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, este fericit că formaţia sa a luat cele trei puncte la Craiova. El a ţinut să sublinieze efortul colectiv al ”roş-albaştrilor”, dar şi schimbarea pe care a făcut-o faţă de meciul precedent, încheiat la egalitate.

”E o victorie foarte importantă, pe un stadion greu, cu o echipă bună, care a avut fanii de partea ei. Jucătorii au muncit foarte mult, mai ales pentru a apăra rezultatul.

Nu am jucat la fel de bine ca etapa trecută, dar atitudinea a făcut diferenţa şi ne-a adus cele trei puncte. Trebuie să continuăm să ne îmbunătăţim, să muncim. Nu trebuie să ne gândim departe.

Vreau să le mulţumesc suporterilor care au făcut deplasarea de la Bucureşti.

Să fiu sincer, am analizat primul joc, am văzut ce probleme am avut şi am schimbat pe faza defensivă. Am vrut să aduc mulţi jucători în ax şi cred că ne-am descurcat bine.

Acum, cel mai important este rezultatul. Câteodată, obţii mai puţin decât oferi. Astăzi, cred că am obţinut maximul.

Portarul nostru a prins o zi bună, avem un portar foarte bun, chiar doi portari foarte buni”, a declarat Elias Charalambous.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele