Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

VIDEO | Dinamo - Izvidac 52-24. Recital al ”dulăilor” în primul meci din European League

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21351067/1/dinamo-bucuresti-hc-izvidac-ehf-european-league-17-10-2023.jpg

Dinamo Bucureşti s-a impus zdrobitor pe teren propriu, campioana Bosniei Herţegovina, HRK Izvidac, scor 52-24 (27-7), în primul meci din grupa G a European League.

Principalii marcatori ai meciului au fost Akimenko 11 goluri, Pascual 6, Kuduz 6, pentru Dinamo, respectiv Pavlovic 6, Odak 5, pentru HRK Izvidac.

În cealaltă partidă din prima etapă, deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, a învins-o pe Chambery Savoie, scor 24-22.

Campioana României va juca următoarea partidă în deplasare, cu Chambery Savoie, în 24 octombrie.

Dinamo Bucureşti a fost calificată direct în faza grupelor, după ce nu a primit wild card pentru Liga Campionilor.

În grupa H joacă şi CSM Constanţa, care a debutat cu victorie în deplasare, cu Tatabanya KC, scor 29-24. CSM Constanţa s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers.

Primele două clasate din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele