Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | ”E prima oară când nu am avut nicio emoţie”. Larie îi face un cadou frumos lui Hagi

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21483638/2/larie.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Ionuţ Larie a transformat şi a declarat că nu a avut emoţii în momentul execuţiei.

”Îl ştiam pe Târnovanu. Era sa fie el omul meciului. E prima oară când nu am avut nicio emoţie. Mai este mult până la play-off, multe meciuri. Sperăm să legăm rezultatele pozitive.

Un meci contra FCSB-ului e mereu plăcut, te simţi fotbalist, stadionul este unul foarte frumos. (n.r. ziua lui Hagi) I-am cântat la multi ani, dar ne-a promis că ne va face un cadou de ziua lui dacă nu pierdem"
, a spus Larie, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele