Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO | Elias Charalambous a tras concluziile după a cincea victorie consecutivă a FCSB-ului în campionat. ”Pentru mine ăsta a fost cel mai important lucru”

FCSB Publicat pe 21 aug 2023
mail-share icon Email

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea Superligii. Este a cincea victorie consecutivă a bucureştenilor în campionat.

Elias Charalambous a tras concluziile după a cincea victorie consecutivă a lui FCSB în campionat. Antrenorul a fost mulţumit de jocul echipei, dar a recunoscut că jucătorii săi sunt obosiţi după meciurile din Conference League.

”Nu a fost uşor. Am ajuns din Danemarca vineri la cinci dimineaţa. Jucătorii nu sunt maşinării. Pentru mine, cel mai important lucru au fost cele trei puncte. Jucătorii o duc bine. Sunt fericit. Suntem fericiţi că diferiţi jucători marchează.

Jucătorii care intră pe parcurs ne ajută. În fiecare săptămână ne decidem pentru primul '11'. Credem în toţi jucătorii. În timpul săptămânii decidem cine va începe următorul meci.

Toţi jucătorii sunt importanţi pentru noi. La fel şi staff-ul. Ne-am pregătit două zile pentru meciul ăsta. E logic să fim obosiţi astăzi. E logic tot ce se întâmplă pentru mine, să ai probleme. Celelalte echipe au şapte zile să se odihnească.

În fiecare zi analizăm lucrurile şi vedem ce putem să aducem în plus. Vreau să le mulţumesc fanilor, sunt foarte importanţi pentru noi. Şi ce pot să le spun e că vom munci şi mai mult”, a spus Elias Charalambous după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele