Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

VIDEO | "Eu zic că am pregătit bine jocul şi e frustrant”. Florin Pârvu anunţă schimbări la Petrolul

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21430457/2/fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-acs-petrolul-52-ploiesti-superliga-superbet-19-12-2023-2.jpg

FCU Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în primul meci al etapei a 21-a din Superligă. Portarul Zima a gafat colosal la golul al doilea.

Antrenorul Petrolului, Florin Pîrvu s-a declarat foarte dezamăgit şi a anunţat că vor fi schimbări de lot în iarnă.

"Eu zic că am pregătit bine jocul şi e frustrant să pierzi un asemenea joc, mai ales că am controlat jocul, am avut ocazii mari de tot. Cu Rapid am spus că l-am făcut mare pe Moldovan şi merită să fie la naţională, în seara asta l-am făcut mare pe Gurău. 

E frustrant, suntem dezamăgiţi după un asemenea joc. Nu am ce să le reproşez. Nu reuşim să înscriem din situaţii nu clare, foarte clare. Ca joc nu am cum să le reproşez, ca interpretare a planului de joc. În seara asta ne-a lipsit golul, am făcut poartarii adersarilor mari. Suntem dezamăgiţi că încheiem anul cu un egal, dar urmează cantonamentul unde trebuie să muncim mult şi urmează un an în care se joacă orice. 

A fost acea desincronizare în apărare şi Achim a reuşit să marcheze, dar nu putem spune că a fost dominarea lor, că a fost un joc deschis în care am venit să jucăm fotbal. Am avut ratări mari, incredibil! 

Am aşteptat să terminăm ultimul meci, vom avea o întâlnire şi cu siguranţă vor fi ceva schimbări, să ridicăm nivelul în special pe zona ofensivă", a spus Pîrvu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri