Ultima oră
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”
COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

VIDEO EXCLUSIV ǀ Analiza minuţioasă a lui Florin Răducioiu după Dinamo – CFR: ”Am văzut concentrare, dezinvoltură şi dăruire!”

Dinamo Publicat pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21340793/2/screenshot-297.png

Dinamo Bucureşti a reuşit să producă surpriza etapei a 12-a, obţinând un egal împotriva fostei campioane a României, CFR Cluj.

Florin Răducioiu, fost mare atacant al naţionalei României şi al ”câinilor roşii”, s-a arătat foarte mulţumit de jocul şi mai ales de dăruirea elevilor lui Ovidiu Burcă.

Dinamovistul Florin Răducioiu, încântat de dăruirea ”câinilor”

Egalul obţinut cu a doua clasată din ierarhia Superligii îl face pe specialistul emisiunii Fotbal Show să fie optimist cu privire la perspectivele pe care le are Dinamo de a se salva de la retrogradare.

”Sunt mulţumit cu scorul. Sunt mulţumit chiar şi cu jocul lui Dinamo, care mai ales în prima repriză a reuşit în multe momente să domine adversarul. Să construiască acţiuni de gol importante şi să ajungă cu oarecare facilitate în faţa porţii lui Sava.

Sunt foarte mulţumit! Am văzut o echipă a lui Dinamo concentrată, care a jucat în mod dezinvolt, corelată cu această dăruire care a fost foarte importantă. Mi-aduc aminte, la un moment dat, când a fost o fază în prima repriză în care un jucător de la CFR era să dea gol (n.r.- Muhar). Trei jucători de la Dinamo se aruncă pur şi simplu pentru a opri această minge. Acea dăruire de joc am văzut-o şi mi-a plăcut.

Acesta trebuie să fie un punct de plecare pentru Dinamo ca joc, ca încredere. Este un punct care după părerea mea este ca o victorie. E adevărat că au fost anumite momente în repriza a doua...Dinamo i-a lăsat CFR-ului iniţiativa din punct de vedere fizic, care, evident, cu jucători mai rapizi şi paradoxal mai proaspeţi a reuşit să înscrie şi şi-a creat ocazii de gol.

Una peste alta, repet, salut cu mare drag şi cu mare încredere acest egal. Am spus că nu va fi simplu să joci împotriva lui Dinamo. E adevărat, nu am câştigat, dar de aici trebuie să plece Burcă, de la această încredere şi de la acest joc colectiv. Sunt foarte mulţumit!”, au fost cuvintele dinamovistului Florin Răducioiu, la analiza de la finalul partidei, în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

CFR Cluj rămâne pe locul doi în clasament, cu 26 de puncte, cu trei mai puţine decât lidera FCSB. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea, cu 9 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele