Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League

VIDEO EXCLUSIV | Andrei Vlad, analizat la Fotbal Show de Răzvan Pleşca şi Eric: ”Trebuie trecut pe banca de rezerve” / ”FCSB nu are portar mai bun”

FCSB Publicat pe 5 mar 2022
mail-share icon Email

Gafa lui Andrei Vlad din partida cu FC Argeş a fost printre cele mai dezbătute subiecte din fotbalul românesc. Portarul FCSB-ului a fost criticat pentru modul în care a tratat faza de la Piteşti, în urma căreia s-a marcat singurul gol al partidei. Analiza a fost făcută şi de specialiştii Look Sport, Răzvan Pleşca şi Eric de Oliveira, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Pleşca e de părere că Vlad trebuie trecut pe banca de rezerve, pentru a se trezi şi a conştientiza că e nevoie să fie mai conectat în timpul meciurilor: ”Trebuia să conştientizeze situaţia, trebuia să degajeze. Poate că dacă va fi trecut pe banca de rezerve va fi bine. Are nevoie să se trezească. În alte părţi, la Farul, la Chindia, sunt portari tineri, dar când eşti tânăr la FCSB este greu. Ştiu că e serios la antrenamente, dar se întâmplă să mai ai perioade.

El a mai prins, însă, şi meciuri bune. Poate că nu e întâmplător că FCSB a luat ultimul titlu cu Arlauskis în poartă, iar ultima calificare în primăvara europeană a fost cu Niţă. Portari cu experienţă”.

De partea cealaltă, Eric nu vede o variantă mai bună a FCSB-ului pentru postul de portar, mai ales că urmează şi meciurile importante din Casa Liga 1, din play-off.

Nu ştiu dacă îi prinde bine trecerea pe bancă, pentru că vine play-off-ul. Nu ştiu dacă e bine. Poate în ultima etapă a sezonului regular îl lasă în afară, dar apoi începe bătălia pentru titlu”, a punctat Eric.

Gigi Becali a anunţat că îl vinde pe Andrei Vlad

Andrei Vlad e pe picior de plecare de la FCSB, după gafa din meciul de joi seară, cu FC Argeş. Din nou, Gigi Becali a anunţat că nu vrea să îl mai ţină, chiar l-a sunat pe Mihai Rotaru pentru a-l ceda la Universitatea Craiova, dar acesta a refuzat.

Nu e prima declaraţie de acest fel al lui Becali, care a mai afirmat şi în trecut că îşi doreşte să îl cedeze pe Andrei Vlad. În cele din urmă, acest lucru nu numai că nu s-a întâmplat, dar Vlad a fost chiar titular la FCSB.

Referitor la discuţia lui Becali cu Mihai Rotaru, acesta din urmă nu a acceptat să îl ia pe portar. Patronul FCSB-ului nu a explicat nici motivul pentru care omologul său din Bănie i-a spus ”nu”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele