Ultima oră
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Attila Hadnagy, discurs nemilos la adresa lui Kyros Vassaras şi a arbitrajului: ”E penibil, urât!”

Sepsi OSK Publicat pe 20 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21354712/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-farul-constanta-superliga-superbet-9-10-2022.jpg

Attila Hadnagy, oficial al formaţiei Sepsi OSK, a reacţionat după ce Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, şi-a prezentat scuzele pentru anularea golului covăsnenilor din minutul 81 al meciului pierdut de aceştia cu 1-0 în deplasare la Politehnica Iaşi.

Hadnagy a acuzat că nu este pentru prima oară când ”cavalerii fluierului” comit greşeli grave împotriva echipei pe care o reprezintă şi, prin urmare, Vassaras trebuia să îşi prezinte scuzele multe mai devreme.

Sepsi nu iartă arbitrajul din meciul cu Poli Iaşi

”Din păcate, rămânem cu scuzele! Nu e prima dată când greşesc arbitrii contra noastră, dar mergem înainte. Nu luăm decizii contra lor, se merge mai departe, ei nu plătesc! E penibil! Să tragi o linie printre picioarele arbitrului... nu ştiu, poate că arbitrul din camera VAR nu a fost la matematică.

E urât! Am pierdut punctele, poate dacă făceam un egal aveam speranţe. Dar, când eşti jos, mai vine şi o astfel de decizie. E penibil! Vassaras trebuia să îşi ceară scuze acum ceva timp, au mai fost astfel de decizii.”, a declarat Attila Hadnagy, directorul general al grupării Sepsi Sfântu Gheorghe, în exclusivitate pentru Prima Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele