Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

VIDEO EXCLUSIV ǀ Ce îi lipseşte Universităţii Craiova pentru a fi o echipă de succes? Opinia specialistului

CS Universitatea Craiova Publicat pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21356475/2/universitatea-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-22-10-2023.jpg

Antrenorul Marius Baciu, specialist al televiziunilor Prima Sport, a identificat principala problemă cu care se confruntă Univeristatea Craiova, din cauza căreia formaţia olteană nu reuşeşte să fie suficient de constantă pentru a cuceri titlul de campioană.

Fostul fundaş a remarcat că la Universitatea Craiova nu există un antrenor care să se impună în faţa fotbaliştilor şi să îi determine să nu mai fie individualişti.

Problema Universităţii Craiova

”Un meci care a părut destul de încordat din partea Craiovei. Parcă voiau să demonstreze foarte rapid. Vorbesc de prima repriză, toţi jucătorii parcă voiau să finalizeze foarte repede. Mitriţă foarte individualist, încerca toate mingiile cu finalizare.

Acelaşi lucru l-am văzut şi la Markovic. A avut situaţii de a pasa înapoi, a avut situaţii de a combina. El a preferat să joace pentru el, ceva ce arată că ei nu au un stăpân în vestiar, acesta e punctul meu de vedere.”, a explicat Marius Baciu, analist al emisiunii Fotbal Show, transmisă în direct de către Prima Sport 1.

  • Petrolul Ploieşti a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri