Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO EXCLUSIV ǀ Cine sunt favoritele în meciurile de baraj FC Argeş – Dinamo şi UTA – Gloria Buzău. Opinia specialistului

FC Argeș Publicat pe 21 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21131374/2/fc-arges-petrolul-ploiesti-play-out-superliga-superbet-19-05-2023.jpg

Vasile Miriuţă, fost jucător şi antrenor la Dinamo, este de părere că FC Argeş porneşte cu prima şansa la barajul de promovare/supravieţuire în Superliga României.

Totuşi, Miriuţă nu găseşte confruntarea dintre ”câinii roşii” şi ”alb-violeţi” la fel de dezechilibrată ca dubla dintre UTA şi Gloria Buzău. Tehnicianul susţine că şi Dinamo are şansa ei.

FC Argeş, favorită cu Dinamo

”Judecând pragmatic, cred că Argeşul are prima şansă datorită şi jucătorilor individual. Au 4-5 jucători buni de Divizia A.

Pe partea cealaltă, cred că UTA nu va avea probleme cu Buzău, cred că acolo e diferenţa mai mare mare de valoare. Dincoace se joacă!”, a declarat Vasile Miriuţă în exclusivitate pentru Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Oţelul Galaţi a învins Unirea Dej, scor 1-0, şi a promovat direct în Superligă, în timp ce Dinamo Bucureşti, învinsă de Poli Iaşi, scor 4-1, va juca la barajul de promovare cu FC Argeş.

Poli Iaşi şi-a respectat blazonul de campioană a ligii secunde şi s-a impus cu Dinamo, scor 4-1. Oţelul revine în Superligă după 8 ani, în urma victoriei, scor 1-0, cu Unirea Deaj. Tot duminică, Steaua a învins Gloria Buzău, scor 4-2.

În clasament, Poli Iaşi a câştigat Liga 2, cu 60 de puncte, Steaua este pe 2, cu 52 de puncte, dar fără drept de promovare, iar Oţelul este pe 3, cu 49 de puncte.

Poli Iaşi şi Oţelul au promovat direct în Superligă, iar Dinamo, aflată pe locul 4, cu 46 de puncte, va juca barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeş. Tot la barajul de promovare/retrogradare vor juca UTA Arad şi Gloria Buzău, locul 5 din Liga 2.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele