Ultima oră
VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSIV | Cristi Borcea, singurul om care poate să redreseze Dinamo şi să o aducă unde îi e locul. Lucian Goian: ”Ştie ce înseamnă performanţa, e potent financiar şi are oameni care ştiu fotbal”

Dinamo Publicat pe 11 feb 2022
mail-share icon Email

Fanii lui Dinamo sunt nostalgici după perioada în care Cristi Borcea era patronul clubului din ”Ştefan cel Mare”, când echipa juca în cupele europene şi era favorită la campionat. O revenire e imposibilă, dar Lucian Goian e convins că o astfel de mişcare ar readuce Dinamo pe culmile gloriei. Fostul fundaş, analist Look Sport, a afirmat în emisiunea Fotbal Show că Borcea ar investi serios la echipă, dar ar şi aduce lângă el specialişti.

Însă, Lucian Goian îl ştie pe Cristi Borcea şi e convins că acest lucru nu se va întâmpla. În plus, omul de afaceri a avut mult de suferit din cauza implicării în fotbal, atât în privinţa problemelor cu legea, cât şi în privinţa stării de sănătate.

Mi-aş dori să revină, dar e greu. E un tip potent financiar, e dinamovist, dar s-a îmbolnăvit pentru Dinamo şi nu cred că va mai veni. Nu ştiu... el se implică dacă vine, iar dacă ar veni Dinamo ar ajunge să se bată pentru campionatul sezonul viitor.

El ştie ce înseamnă performanţă, are oamenii lui, Adi Alexandrescu şi aşa mai departe. Ei ştiau tot. Nea Tică Dănilescu ştie toate regulamentele. Om de fotbal care ştie”, a declarat  Lucian Goian în platoul emisiunii Fotbal Show, de pe Look Sport+.

Lucian Goian, sigur că vor urma alte transferuri numeroase la Dinamo

Dinamo e pe marginea prăpastiei şi chiar cu un picior în ea. 2022 arată catastrofal pentru ”câini”, iar analistul Look Sport, Lucian Goian, a declarat în emisiunea Fotbal Show că schimbarea lui Flavius Stoican va aduce după ea transferuri de noi fotbalişti şi alte plecări. Fostul fundaş e convins că venirea unui alt principal va consemna încă o perioadă haotică de transferuri.

Lucian Goian a încercat să găsească motivele pentru care Dinamo a ajuns unde a ajuns, iar o explicaţie remarcată e legată de schimbările dese de antrenori şi, implicit, de modificarea permanentă a lotului de jucători.

În primul rând, dacă se schimbă antrenorul se vor schimba şi şapte-opt jucători. O echipă are nevoie de constanţă, iar Dinamo a rulat în jur de 50 de jucători în acest sezon. E foarte, foarte mult. S-a greşit strategia de transferuri de la început. Sunt echipe care oferă salarii mult mai mici şi aduc jucători buni, Chindia, Mioveni. E vorba de scouting bun acolo, sunt aduşi jucători buni.

Trebuia făcut un lot bun de jucători, cu care să se meargă până la capăt. Să aduci în iarnă câţiva, patru-cinci, să completezi lotul şi atât. Când se schimbă antrenorii des, e greu”, a afirmat Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de pe Look Sport+.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele