Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO EXCLUSIV ǀ Dezvăluire savuroasă a lui Cristian Dulca: ”CFR Cluj a vrut să mă dea pentru 4 mingi”

CFR Cluj Publicat pe 16 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20606738/1/dulca.jpg

Cristian Dulca, fostul fundaş al echipei naţionale de fotbal a României, a dezvăluit la Look Sport+ unul dintre cele mai complicate momente prin care a trecut în cariera sa de fotbalist profesionist, la vârsta de doar 21 de ani.

Dulca şi-a amintit amuzat cum CFR Cluj se gândea să renunţe la el definitiv pentru doar patru mingi. ”Feroviarii” îşi doreau, la acea vreme, să îl cedeze la Victoria Someşeni. Gândirea conducerii ardelenilor l-a ambiţionat pe Dulca, care, imediat după ce a revenit din Armată, a avut cel mai bun sezon al său în eşalonul secund şi a făcut pasul către Liga 1 la Gloria Bistriţa.

”Ţin minte că la 21 de ani am mers în Armată. Dacă îmi amintesc bine în 1993. CFR Cluj a vrut să mă dea pentru patru mingi la Victoria Someşeni definitiv. Şi putem spune că a fost un declic. Am avut o ambiţie foarte mare să demonstrez că voi ajunge un fotbalist bun şi că am o şansă, şi am tras foarte tare în Armată.

Ţin minte că l-am avut pe Ioan Dumitru antrenor, era cel care se ocupa de echipa de fotbal. Ne-a antrenat foarte bine, chiar antrenamente spartane. Am demonstrat, am crescut foarte mult în anul acela ca forţă, mental chiar zic eu. După care m-am întors la CFR şi am avut cel mai bun an în Liga 2. Acesta a fost declicul.”, a povestit Cristian Dulca în exclusivitate pentru Look Sport+, în cadrul unui interviu acordat în emisiunea ”Meciul Vieţii”.

Şase selecţii pentru echipa naţională a strâns Cristian Dulca, toate între 1997 şi 1998. Un titlu de campion şi o Cupă a României cu Rapid Bucureşti are în palmares Dulca, care a mai jucat de-a lungul carierei sale pentru CFR Cluj, Gloria Bistriţa, Pohang Steelers (Coreea de Sud), Ceahlăul Piatra Neamţ, Gaz Metan Mediaş. Universitatea Cluj şi Budapest Honvéd.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele