Ultima oră
VIDEO | Leverkusen - Stuttgart 2-2. ”Aspirinele” îşi păstrează din nou dramatic seria de invincibilitate VIDEO | Leverkusen - Stuttgart 2-2. ”Aspirinele” îşi păstrează din nou dramatic seria de invincibilitate
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale
VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul! VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul!
Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A
Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie
VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul

VIDEO EXCLUSIV | "E dezastru, acesta este adevărul!" Vasile Miriuţă, analiză dură asupra situaţiei din liga secundă

Liga II Publicat pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21466457/2/miriuta.jpg

În sezonul trecut din liga a 2-a, FRF a întâmpinat probleme, în condiţiile în care CSA Steaua şi Unirea Dej s-au calificat în play-off, deşi nu aveau drept de promovare.

Haosul continuă şi în actuala ediţie şi are loc o nouă situaţie fără precedent. Opt echipe nu vor avea drept de promovare în Superligă, două dintre ele aflându-se chiar pe locuri ce le asigură prezenţa în play-off.

Aflat în studioul Fotbal Show, Vasile Miriuţă, a criticat dur situaţia din a doua ligă a României. Tehnicianul român a antrenat-o ultima dată chiar pe Chindia Târgovişte, formaţie aflată pe locul 11 în eşalonul secund.

"Eu am fost la o echipă cu pretenţii, între ghilimele. Dacă ne uităm ce se întamplă la Târgovişte, nu e de mirare. Ştiam situaţia, dar nu am vorbit niciodată despre asta.

Promoveaza Slobozia si Buzăul. Investesc şi au condiţii bune. Nu ştiu Chiajna. Sunt 2 echipe mai bune decat celelalte, în rest e dezastru. Despre baraj, nu ştiu cine va juca, pentru că Şelimbăr şi Corvinul nu au drept de promovare.

E dezastru, acesta este adevărul. Salarii neplătite de luni de zile. Ce să mai joace şi jucătorii? Tu faci stadion nou, dar te antrenezi la 15-20 de kilometri", a declarat Vasile Miriuţă, în exclusivitate pentru Prima Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele