Ultima oră
Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League
Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”

Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21573802/1/juv-ac.jpg

Juventus Torino a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea AC Milan, într-un meci din etapa 34-a din Serie A.

În prima repriză meciul a fost echilibrat, fără emoţii la cele două porţi. Vlahovic a ratat pentru Juventus în minutul 45+2, apoi Sportiello, portarul milanezilor, a avut două intervenţii sigure (minutele 50 şi 73), pentru ca în minutul 85 să bâlbâie o minge care a ajuns la Rabiot. Francezul a şutat, dar în Malick Thiaw, care se afla înfaţa porţii goale, şi mingea a ieşit în corner.

S-a terminat la egalitate, 0-0. AC Milan e pe locul secund, cu 70 de puncte, în timp ce Juventus se află pe locul 3, cu 65 de puncte, la doar trei puncte de ocupanta locului 4, Bologna.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele