Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

VIDEO EXCLUSIV | Faza care l-a făcut pe Vasile Miriuţă să se ridice de pe scaun. ”Nu poţi să stai doar aşa, la orice adiere de vânt te-a depăşit adversarul”

Poli Iași Publicat pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21495240/2/desktop-screenshot-2024-02-16-19-33-54-69.png

Petrolul Ploieşti a învins vineri, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 26-a a Superligii. Oaspeţii au condus cu 1-0, iar golul victoriei a venit în prelungirile meciului.

”Lupii galbeni” au ieşit învingători într-un meci guvernat de greşeli mari în defensivă şi de o parte şi de alta. Una dintre marile desincronizări defensive de partea ieşenilor a dus la marcarea golului egalizator de către Musi, în minutul 60.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Vasile Miriuţă a criticat felul în care s-a apărat Bouhenna la acestă fază, în primă fază pentru că nu a făcut pasul în faţă cu toată defensiva, iar pentru că s-a apărat mult prea larg în careu.

”Uite aici! Uită-te la Bouhenna, dacă ar fi ţinut linia ar fi fost offside. Cum să stau să mă apăr cu mâine la spate, uite aşa în 16 metri. Pai dacă stă cu mâinile la spate îl face stânga, drepata cum vrea (n.r. atacantul).

Nu poţi să stai doar aşa şi să te aperi cu mâinile la spate, la orice adiere de vânt, stânga, dreapta te-a depăşit adversarul”, a concluzionat Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele