Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

VIDEO EXCLUSIV ǀ Formaţia care are şanse foarte mari să producă surpriza în Superligă: ”Anul acesta va ajunge în play-off!”

Superliga Publicat pe 27 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21361658/2/farul-constanta-universitatea-cluj-superliga-superbet-21-10-2023-2.jpg

Adrian Falub, fost fundaş cu peste 230 de meciuri pentru Universitatea Cluj între anii 1989 - 1996 şi 1997-1998, vede ”şepcile roşii” capabile să producă o surpriză la finalul sezonului regular, respectiv să reuşească să se califice în play-off.

”U” Cluj, o potenţială revelaţie

În prezent antrenor la Gloria Bistriţa, Falup consideră că ”U” Cluj poate să spere la un loc în primele 6 forţe ale Superligii datorită lotului, antrenorului Ioan Ovidiu Sabău şi a stabilităţii financiare de la club.

”Cred că e o echipă care anul acesta va ajunge în play-off. Pentru că are lotul necesar, are stabilitate financiară, are un antrenor foarte bun.

Are linişte în momentul ăsta, pentru că nu mai e la ”U” Cluj facţiunea dintre suporteri, conducere, jucători. În momentul ăsta există linişte, stabilitate, e un mediu potrivit ca să ajungă şi ei în play-off. Eu o văd ca pe o echipă de play-off anul acesta.”, a declarat Adrian Falub, invitat la ”Fotbal Show”, la Prima Sport 2.

Cu 16 puncte după 13 etape, Universitatea Cluj ocupă locul 8 în Superligă la 3 ”lungimi” distanţă de Hermannstadt (poziţia a 6-a). 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele