Ultima oră
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off

VIDEO EXCLUSIV | Gigi Becali, supărat pe staff-ul FCSB-ului pentru că a ratat transferul jucătorului de la Rapid. ”Trebuia să îl iau eu. Nu mă mai iau după nimeni!”

FCSB Publicat pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21519346/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-2.jpg

Rapid a câştigat zdrobitor pe teren propriu, scor 4-0, cu FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Victoria obţinută de Rapid va face ca diferenţa dintre cele două formaţii să fie de 4 puncte la începerea play-off-ului. FCSB va avea 32 de puncte şi Rapid 28 de puncte, ”alb- vişinii” beneficiind de rotunjire.

Ermal Krasniqi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, reuşind să înscrie al treilea gol al giuleştenilor şi să ofere pasa decisivă la a doua reuşită. 

Kosovarul a fost şi remarcatul lui Gigi Becali, care a intrat în direct la Fanatik Superliga şi a dezvăluit că el l-a dorit în acestă iarnă pe atacant, dar a renunţat la ideea de a-l aduce după ce s-a consultat cu staff-ul.

”Trebuia să îl iau eu pe Krasniqi, dar am vorbit cu cineva din staff şi mi-a zis că ăla nu joacă la CFR, uite-l pe Krasniqi! În viaţa mea, când mai vreau să iau un jucător, nu mă mai iau după nimeni.

A zis şi Nelu Vargă (n.r. că aşteaptă oferta de la Gigi Becali), dar nu l-am luat că mi-au spus oamenii <<ce să îl iei, că nu joacă la CFR, unde să joace? În locul lui Coman?>>. Ce să faci, te mai consulţi şi cu staff-ul. De acum când văd eu jucători nu mă mai iau după nimeni.”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele