Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO EXCLUSIV | "Îl apreciez foarte mult. Îl văd la Rapid în viitorul apropiat". Antrenorul care l-a impresionat pe Viorel Moldovan

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21467228/1/viorel-moldovan-123.png

FC Hermannstadt pierde confruntarea cu Universitatea Cluj, scor 2-1, după o repriză secundă spectaculoasă. Partida a fost transmisă în direct pe Prima Sport 2.

Viorel Moldovan, aflat în studioul Fotbal Show, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Marius Măldărăşanu, tehnicianul sibienilor, chiar dacă aceştia nu au reuşit să obţină niciun punct din această deplasare.

"Tot ceea ce a făcut Măldăraşanu la Hermannstadt în momentul de faţă trebuie apreciat. Eu apreciez foarte mult munca lui, şi chiar imi place filozofia lui de antrenor.

Îl văd într-un viitor apropiat la Rapid Bucureşti. Este un antrenor potrivit pe ceea ce se doreşte acolo, ce vor suporterii. În momentul de faţă, depune o muncă extraordinară la Sibiu.

Nu poţi să compari potenţialul financiar şi posibilitatile lui Hermannstadt cu alte cluburi, dar iată că reuşeşte să creeze o echipa competitivă, să propună un fotbal de calitate cu această echipa şi să fie acolo tot timpul.", a declarat Viorel Moldovan la Prima Sport.

U Cluj - Hermannstadt, 2-1. Revenire de senzaţie a ardelenilor

"U" Cluj reuşeşte câştige meciul cu FC Hermannstadt, scor 2-1. După ce au dominat categoric prima repriză a meciului, ardelenii s-au văzut conduşi în minutul 62, când Hermannstadt a deschis scorul prin golul lui Murgia.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au egalat după doar 3 minute, datorită reuşitei lui Alexandru Chipciu. Daniel Popa a adus victoria Univerităţii prin golul din minutul 79, după ce a fost servit de Nistor cu o pasă marca "Kevin De Bruyne".

După această victorie, clujenii urcă pe locul 6, iar FC Hermannstadt poate pica pe locul 9, în cazul în care Petrolul va câştiga meciul cu Dinamo din această seară.

Pentru "U" Cluj urmează meciul din deplasare, cu Poli Iaşi, în timp ce sibienii vor primi vizita celor de la FC Botoşani.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele