Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO EXCLUSIV ǀ Lucian Goian îi taxează pe acţionarii lui Dinamo: ”Sunt doar în poze, vreau să văd fapte!”

Dinamo Publicat pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

Lucian Goian, fostul fundaş al lui Dinamo cu 89 de meciuri în tricoul alb-roşu, este extrem de nemulţumit de comportamentul acţionarilor ”câinilor” faţă de problemele cu care se confruntă clubul.

Goian îi consideră pe aceştia că nu sunt acţionari în adevăratul sens al cuvântului, fiind prezenţi doar în poze. Analistul emisiunii Fotbal Show susţine că nişte investitori trebuie, în primul rând, să aducă bani la echipă, oferind exemplul vechii conduceri a dinamoviştilor de pe vremea în care el era jucător.

Lucian Goian, complet nemulţumit de acţionarii lui Dinamo

”Vlad Iacob a spus nişte lucruri interesante. A spus că nu sunt bani în club, a pomenit de acţionari care au venit de ceva timp. Nu ştiu, nu se vede! Şi făceam comparaţie cu perioada în care eram acolo. Şi atunci a fost o perioadă, cred că erau 7 acţionari: domnul Turcu, Dumnezeu să îl odihnească, Borcea, Neţoiu, Walter, Amir, Con. Erau foarte mulţi, dar după aceea au rămas 3-4. Dar 3-4 dacă era un moment greu şi era nevoie de bani, a doua zi erau bani în club!

Aveau potenţă financiară, iubeau clubul! Acum sunt acţionari prin poze şi nu ajută Dinamo. Eu vreau să văd fapte, să spună că am băgat în contul clubului atâţia bani pentru jucători, pentru datorii, să pregătim ceva. Dar nu prea văd!

Ei se chinuie, săracii! Ovidiu Burcă se chinuie cu ce are, el sigur că şi-ar dori 3 sau 4 jucători buni. Dar să scoată acţionarii clubul din situaţia asta şi să aducă bani în club. Pentru că acum nu sunt! E şi situaţia mai specială cu insolvenţa, pentru că acolo nu poţi face chiar ce vrei. Eu aştept să se îmbunătăţească lucrurile, să fie iar stabilitate şi să nu ajungă Dinamo să se bată iar la retrogradare, pentru că ar fi păcat să se întâmple aşa cu o echipă atât de frumoasă, simbol, cu jucători tineri.

Dar ar trebui şi fapte pentru că sunt mulţi care pozează în acţionari. Acţionari înseamnă să dai bani! Nu sunt sigur dacă au dat sau nu, dar dacă Vlad Iacob ne spune că nu sunt bani...e greu!”, a declarat Lucian Goian în exclusivitate pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele