Ultima oră
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat

VIDEO EXCLUSIV | ”Poate fi comparat Vinicius cu Mbappe?.” Radu Banciu, verdict clar

Staruri din fotbal Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21074794/1/profimedia-0668734768.jpg

Radu Banaciu a a fost întrebat în direct la Prima Sport dacă Vinicius poate fi comparat cu Mbappe. 

Cei doi fotbalişti ar putea să fie coechipieri în viitor. Este cunoscută simpatia pe care Mbappe o are pentru clubul din Madrid. Francezul visează de când era copil să ajungă la echipa de pe Bernabeu, dar în această vară a refuzat oferta lui Florentino Perez. 

Mbappe a preferat să îşi prelungească contractul cu PSG, dar incapacitatea echipei de a câştiga UEFA Champions League s-ar putea să îl facă pe francez să plece. 

Vinicius s-a dezlănţuit la Real Madrid în ultimele două sezoane. Brazilianul a devenit titular indiscutabil în banda stângă a spaniolilor şi face un parteneriat bun cu Benzema. 

Atât Mbappe, cât şi Vinicius sunt doi jucători care se bazează foarte mult pe viteză. Francezul are un plus, deoarece are calităţi clare mai bune de marcator. În schimb, Vinicius este capabil să ofere ultima pasă. 

Radu Banciu a fost întrebat dacă Vinicius poate fi comparat cu Mbappe. Jurnalistul susţine că aşa ceva nu este posibil, francezul fiind mult peste brazilian.  

”Poate fi comparat Vinicius cu Mbappe?

”Nici vorbă, nu se poate compara!”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri