Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25% Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25%
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Sadiku dă lovitura pe final VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Sadiku dă lovitura pe final
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Radu Banciu, elogiu în stil propriu pentru Sergio Ramos: ”El tăia şi ceapa la echipa aia!”. Comparaţie inedită cu Maradona, Platini şi Zidane

Special Publicat pe 13 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21422338/1/screenshot-321.png

Lens a învins cu 2-1 Sevilla marţi seară, rezultat care a dus la eliminarea echipei spaniole din cupele europene din acest sezon. Andaluzii au terminat grupa pe locul 4, după Arsenal (1), PSV (2) şi Lens (3).

În ciuda acestui rezultat dezamăgitor, un fotbalist de la Sevilla a fost elogiat de jurnalistul Radu Banciu pentru întreg comportamentul său de pe teren din timpul partidei.

Sergio Ramos, un lider impecabil în viziunea lui Banciu

Realizatorul emisiunii ”Fotbal All Inclusive”, transmisă pe Prima Sport 1, a fost surprins de implicarea incredibilă a lui Sergio Ramos în jocul echipei sale. Banciu l-a catalogat pe fundaşul central iberic ca fiind omiprezent.

Cunoscut ca un jurnalist extrem de exigent, Radu Banciu a spus despre Sergio Ramos că i-a lăsat impresia că ar avea numărul 10 pe spate, deşi evoluează pe postul de stoper. Banciu a afirmat despre Ramos că în duelul cu Lens era ”Dumnezeul Sevillei”.

”Lens a reuşit să îi vină de hac Sevillei aseară. Am văzut meciul. Ce m-a surprins acolo este omniprezenţa acestui Sergio Ramos, de care ziceai că are numărul 10 pe spate, nu e fundaş central. Remarcabil totuşi! La 37 de ani sau cât Dumnezeu are, omul ăla le-a făcut pe toate pe teren. Liderul echipei este eufemistic spus. Era Dumnezeul Sevillei!

Nu i-a ieşit până la urmă, dar se ocupa de tot. El tăia şi ceapa la echipa aia. Absolut totul făcea, toate şuturile, toate centrările, discuţiile cu arbitrul, absolut tot ce se întâmpla era făcut numai de acest om. N-am crezut totuşi că un jucător de fotbal poate să aibă o asemenea influenţă. Incredibil!”, au fost cuvintele domnului ”consul” la adresa lui Sergio Ramos.

Banciu şi-a continuat elogiul printr-o comparaţie cu marii Diego Armando Maradona şi Michel Platini. Jurnalistul Prima Sport a ţinut să precizeze că nici măcar la aceste două legende ale ”Sportului Rege” nu a văzut o asemenea influenţă într-o echipă.

”Niciodată nu am văzut aşa ceva în viaţa mea. Nici la Maradona, nici la Platini, Zidane nu avea nicio influenţă în echipă. Ăştia doi aveau, Maradona şi Platini aveau, dar nu se comparau cu Sergio Ramos. Incredibilă influenţa lui!

Tot se întâmpla pe teren, era un accidentat la Lens, el se ducea. Avea unul probleme că nu i se umfla balonul în tribună, se ducea Ramos şi îi umfla balonul ăluia. Absolut tot ce se întâmpla pe teren făcea Sergio Ramos.”, a mai spus Radu Banciu. 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele