Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO EXCLUSIV ǀ Revine Dan Alexa în Superligă? Antrenorul i-a oferit patronului interesat răspunsul pe loc: ”Asta îmi doresc!”

FC Botoșani Publicat pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21287451/2/nizoyxnopta1ndc5yjdmodazmtq3otiyzji2nja1yju5mjaznme0-thumb.jpg

Antrenorul Dan Alexa a comentat informaţiile apărute în presă despre interesul lui Valeriul Iftime de a-l aduce ca tehnician principal la FC Botoşani.

Rămas liber de contract după dezastrul de la FC Braşov, echipă care a retrogradat în Liga a 3-a din cauza neobţinerii certificării pentru Liga a 2-a, aflată la un pas de desfiinţare, Dan Alexa a oferit un răspuns cu privire la posibilitatea de a o prelua pe Botoşani.

Ce îşi doreşte Dan Alexa de la noua sa echipă

Alexa susţine că nu a primit încă o ofertă concretă, însă s-ar bucura să revină în Superliga României, la o echipă unde există cât de cât linişte şi se vrea sau se poate face performanţă.

”Acum e clar că viaţa asta a antrenorilor presupune şi momente de pauză. Toţi ne dorim ca pauza să fie cât mai scurtă. Sigur că m-ar bucura o revenire în Liga 1! Pentru mine ar fi foarte important, am renunţat la Liga 1 cumva voit, am ales să mă retrag doi ani, pentru că mi-am dorit foarte multă linişte.

Acum cred că e timpul, mai ales dacă se iveşte ocazia, mi-aş dori. Orice ofertă unde se vrea performanţă o accept pentru că nu poţi să stai foarte mult departe, acum depinde doar de tine (n.r.- ca antrenor)!

Am antrenat foarte multe echipe cu probleme, dacă nu financiare, de organizare, şi îmi doresc o echipă unde să fie cât de cât linişte.

Aştept! Nu pot să zic în momentul acesta nimic! Oriunde se vrea performanţă sau unde se poate face performanţă. Au apărut discuţii din Liga a 2-a, mai multe discuţii, dar în momentul de faţă nu e nimic concret. Aştept!”, a explicat Dan Alexa, într-o intervenţie telefonică, în cadrul emisiunii Fotbal Show, la Prima Sport 1.  

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele