Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSIV ǀ Soluţii pentru naţională? Florin Răducioiu a elogiat 2 fotbalişti: ”Sunt jucători de care vorbim foarte puţin!”

Echipa nationala Publicat de Emanoil Ursache pe 15 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20889453/1/screenshot-76.png

Contextul victoriei Farului Constanţa contra Universităţii Cluj a adus laudele analistului Prima Sport, Florin Răducioiu, pentru 2 elevi ai lui Gheorghe Hagi.

Fostul mare atacant al României i-a remarcat pe mijlocaşul defensiv Andrei Artean (29 de ani) şi pe fundaşul central Ionuţ Larie (35 de ani), despre care a explicat că asigură un echilibru echipei, oferind o singuranţă ieşită din comun.

Remarcaţii lui Florin Răducioiu

”Eu aş vrea acum, rapid, dacă tot am vorbit de Pitu şi de Alibec, totuşi nu pot să nu vorbesc acum de Artean şi de Larie, care, după părerea mea, sunt doi jucători de care vorbim foarte puţin, dar care asigură un echilibru echipei şi îi dă o siguranţă şi o încredere ieşite din comun, prin experienţa lor.

Foarte puţin am vorbit de aceşti 2 jucători, pentru că nu se văd, dar nu pot să nu îi laud în meciul de astăzi (n.r.- sâmbătă). Nu este numai primul meci, de mult timp ei joacă foarte bine. Să nu uităm contribuţia acestor fotbalişti care este fundamentală în jocul lui Hagi.”, a declarat analistul Florin Răducioiu, la Prima Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, Universitatea Cluj, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superligă. Farul este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon.

  • Farul a deschis scorul în minutul 31, prin Pitu, care a înscris din careu, după o pasă a lui Alibec. În minutul 51, gazdele au marcat al doilea gol, prin Artean, din pasa lui Grameni. Farul este lideră în Superligă, cu 33 de puncte după 14 etape.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri