Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO EXCLUSIV ǀ Viitorul lui Nicolae Dică la FC ”U” Craiova, incert! Adrian Mititelu şi-a prezentat nemulţumirea

FC U Craiova 1948 Publicat pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21288581/1/petrolul-ploiesti-u-craiova-1948-superliga-superbet-18-08-2023.jpg

Adrian Mititelu, patronul formaţiei FC ”U” Craiova, a vorbit despre situaţia antrenorului Nicolae Dică, în condiţiile în care gruparea olteană a ajuns la a 4-a înfrângere din 6 meciuri, în Superligă, dintre care 3 eşecuri s-au produs de la începutul mandatului său.

Mititelu a ţinut să sublinieze că nu se gândeşte momentan să îl demită pe fostul tehnician al celor de la FCSB, însă s-a arătat nemulţumit de rezultatele acestuia de până acum.

O nouă decizie importantă luată după impuls

În acelaşi timp, finanţatorul oltenilor a precizat că nu poate să garanteze pentru un număr de etape în care ar avea încredere în Nicolae Dică, însă pentru moment îl consideră soluţia potrivită pentru a duce echipa pe ultimul loc de play-off (6).

”Acum trebuie să fiu fericit pentru că jucăm fotbal spectaculos, e atracţie pentru public. Concluziile pentru mine sunt foarte nasoale pentru că fotbalul e mai greu decât vă imaginaţi. Tot timpul încerci să repari din greşeli, să îmbunătăţeşti activitatea, şi după începe campionatul şi nu se întâmplă nimic.

Explicaţia nu pot să o dezvolt în cuvinte. Ar însemna să răspund de complezenţă şi nu vreau să fac asta. Avem prea mulţi jucători care cântă la pian şi puţini care cară pianul, părerea mea.

Eu asta i-am zis şi lui Dică înainte de meci. Mai are şi el nevoie de 2-3 jocuri să cunoască jucătorii mai bine. I-am spus că sunt jucători cu câteva calităţi, dar care au şi carenţe. Oricum puteam să câştigăm cu puţină şansă. Dică îi vede de foarte puţin timp, nu îi ştie de atâta vreme din partea mea. A primit doar o opinie şi a făcut cum vrea el. Petrolul ne-a păcălit astăzi pe contraatac, asta trebuia să facem noi astăzi.

Eu nu pot să spun că sunt mulţumit. Nu pot să fac o discociere dintre echipă şi antrenor. Eu nu pot să spun că sunt mulţumit cu două victorii în 6 etape. Să nu spuneţi acum că vreau să îl dau afară pe Dică! Nu ar fi un dezastru să nu intrăm în play-off. Dezastrele sunt altele! Dacă nu o batem pe Rapid, lucrurile se complică.

Multă sau puţină răbdare voi avea! Eu acum cred că Dică ne poate ajuta şi să facă echipa să fie de temut ca până la iarnă să fim măcar pe locul 6.”, a declarat Adrian Mititelu, patronul formaţiei FC ”U” Craiova, în exclusivitate pentru Prima Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

  • Petrolul Ploieşti a învins vineri, pe teren propriu, scor 4-3, FC ”U” Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 6-a din Superligă.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri