Ultima oră
Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă
Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024

Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului

VIDEO EXCLUSIV | Viorel Moldovan, răspuns surprinzător leagat de echipa care va câştiga campionatul. ”Dacă se întâmplă asta nu mai sunt aceeaşi echipă”

FCSB Publicat pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21474905/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-5-11-2023.jpg

FCSB se află în fruntea clasamentului din Superliga, la 8 puncte de Rapid, înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Formaţia bucureşteană a avut un sezon excelent până acum şi este principala favorită la câştigarea titlului în acest sezon. Gigi Becali a mers mai departe în declaraţii, şi consideră că echipa patronată de el este deja campioană, chiar dacă nu a început nici măcar play-off-ul.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Viorel Moldovan a vorbit despre dominarea FCSB-ului de până acum în campionat, dar nu crede că titlul în Superliga e jucat. Fostul fotbalist îi vede pe ”roş-albaştrii” favoriţi, dar consideră că în fotbal pot apărea multe elemente neprevăzute.

FCSB-ul a arătat un nivel superior faţă de celelalte echipe, dar rămâne de văzut. Campionatul este lung, nu m-aş hazarda să fac anumite afirmaţii. Se pot întâmpla foarte multe lucruri la fotbal, dar dacă FCSB îi va pierde pe Olaru şi Coman, nu ştiu, poate se accidentează, nu cred că FCSB mai este aceeaşi echipă.

Fără Olaru şi fără Coman nu cred că mai este acelaşi FCSB şi va scădea foarte mult nivelul”, a explicat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Cei doi jucători ai ”roş-albaştrilor” au fost oamenii de bază din atac în acest sezon, cu 22 de goluri înscrise şi 10 pase decisive în total, în Superliga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele