Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO | Explicaţiile dinamoviştilor după eşecul cu Sporting. Savenco: “Ne-a lipsit concentrarea. Nu asta e adevărata faţă a lui Dinamo”

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19520500/2/dan-savenco.jpg

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a debutat cu o înfrângere în grupele EHF European League, scor 25-27 cu formaţia portugheză Sporting Lisabona. Căpitanul ‘roş-albilor’, Dan Savenco, a declarat că absenţa fanilor din tribune a avut un efect negativ asupra motivaţiei jucătorilor.

  • Meciul a fost transmis în direct de Look Sport.

Deşi au condus în majoritatea momentelor din prima repriză, 'roş-albii' au intrat în dezavantaj la pauză, 15-16. 

În partea a doua, Dinamo a egalat la 23, apoi a preluat conducerea pe tabelă. 

Finalul de meci le-a aparţinut portughezilor, care au înscris de trei ori la rând. Dinamo a reuşit ultimul gol al partidei.

Rezumatul meciului

Nu am fi câştigat azi nici dacă jucam două săptămâni. Păcăleam dacă am fi câştigat noi, nu asta e adevărata faţă a lui Dinamo. Îmi pare rău că nu mi-am putut motiva colegii mai bine.

Aşa nu o să câştigăm niciodată, nici în campionatul intern. Ştim foarte bine motivaţia şi energia pe care ne-o transmit suporterii, dar asta nu e o scuză, asta e situaţia şi la toate celelalte echipe. Ce facem? Dacă nu mai avem suporteri, nu mai jucăm? Trebuie să fim conştienţi că sunt în faţa televizoarelor, ne susţin.

Cu siguranţă ne putem reveni, pentru că ăsta este sportul. Astăzi am pierdut din cauza noastră, poate este şi vina mea că nu am reuşit să îmi motivez colegii şi să îi fac să înţeleagă adevărata valoare a acestui meci. Toată lumea care joacă într-un meci de cupe europene trebuie să fie concentrată. Din păcate, ne-a lipsit concentrarea.

Aici nu vorbim doar despre Dinamo, vorbim despre o echipă românească într-o cupă europeană. Îi reprezentăm pe români într-o cupă europeană. Din păcate, în seara asta am făcut-o ruşinos. Trebuie să învăţăm din greşeli şi de mâine să o luăm de la capăt”, a spus Dan Savenco la conferinţa de presă.

Dinamovistul Ghionea a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 8 goluri. Pentru 'roş-albi' s-au mai remarcat Bannour (5 goluri) şi Kuduz (4 goluri).

Următorul meci pentru Dinamo în EHF European League este în deplasare, pe 27 octombrie, cu echipa suedeză IFK Kristianstad. Confruntarea va putea fi urmărită pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele