Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

VIDEO | Fanii lui Manchester United sunt revoltaţi! Primul gol marcat de Copenhaga ar fi trebuit anulat

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21377736/1/f-cnuxfwyaemjqp.jpg

Copenhaga şi Manchester United au oferit meciul zilei de miercuri în Champions League. Danezii s-au impus cu 4-3, după ce au fost conduşi cu 0-2 şi 2-3.

Hojlund a reuşit o dublă în primele 28 de minute şi părea că va fi o misiune facilă pentru Manchester United, dar finalul primei reprize a fost unul de coşmar pentru englezi.

După ce Rashford a încasat un cartonaş roşu în minutul 42, danezii au reuşit o revenire spectaculoasă până la pauză prin golurile marcate de Elyounoussi (45) şi Goncalves (45+9).

Bruno Fernandes a făcut 2-3, din penalti, în minutul 69, dar la fel ca în prima parte, finalul de repriză a aparţinut danezilor.

Lerager a făcut 3-3, în minutul 83, iar patru minute patru târziu, puştiul Bardghji a adus cele trei puncte pentru Copenhaga.

Totuşi, partida putea fi total diferită, dacă sistemul VAR intervenea la primul gol. Pe internet, fanii lui United au început o adevărată tiradă la adresa arbitrajului. Pe imagini se vede cum un jucător de la Copenhaga era în faţa lui Onana în momentul în care Elyounoussi a marcat primul gol.

Suporterii englezi susţinut că jucătorul danezilor, aflat în ofsaid, i-a obturat lui Onana câmpul vizual.

Câteva dintre reacţiile fanilor englezi pe reţeaua de socializare X:

  • "O grămadă de goluri ne-au fost anulate din cauza asta, dar când o altă echipă înscrie nici măcar nu intervine VAR"
  • "Suntem furaţi în fiecare săptămână, e o corupţie evidentă"
  • "Dacă marca aşa United, golul era anulat"
  • "Trebuie să înscriem 5-6 goluri pentru a câştiga un meci"
  • "Nimic din acest sezon de Premier League şi UCL nu mi-a arătat că se vrea arbitraj corect la meciurile lui United! NIMIC!"

Video cu primul gol marcat de Copenhaga

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri