Ultima oră
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!

VIDEO | Farul joacă cu Urartu pe un gazon de judeţeană

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 3 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21274571/1/gazon.png

Partida Urartu-Farul Constanţa, din turul II de Conference League, va avea loc joi, de la ora 19:00 şi se vede în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  •  Toate fazele importante ale partidei se vor vedea în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Confruntarea se joacă la Erevan, pe un stadion mic, de doar 4.000 de locuri. Dincolo de asta, principala problemă o reprezintă gazonul, care se prezintă rău, fiind afectat şi de căldura din ultimele zile din Armenia.

Farul Constanţa a câştigat dramatic meciul tur cu Urartu, scor 3-2. După ce a fost condusă de două ori, trupa lui Hagi a dat lovitura în minutul 95, atunci când Larie a trimis imparabil mingea cu un şut din marginea careului.

Returul din Armenia se anunţă unul complicat pentru Farul, mai ales dacă luăm în calcul ultimele evoluţii ale campioanei. Ultima ,,izbândă" a ,,marinarilor" a avut loc duminică, atunci când au pierdut fără drept de apel împotriva nou-promovatei Poli Iaşi, scor 1-3.

Daca va reuşi să treacă de Urartu, Farul va da peste Flora Tallin în turul trei preliminar al Conference League.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele