Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Fiorentina 2-3. Claudio Ranieri îşi ia adio de la fotbal cu un eşec dramatic VIDEO | Cagliari - Fiorentina 2-3. Claudio Ranieri îşi ia adio de la fotbal cu un eşec dramatic
Dorit de granzii Superligii, Marius Ştefănescu a intrat pe radarul unui club din străinătate Dorit de granzii Superligii, Marius Ştefănescu a intrat pe radarul unui club din străinătate
Surpriză mare la Craiova! Andrei Ivan a anunţat că vrea să plece, iar Mihai Rotaru a reacţionat imediat: ”Există o probabilitate!”

Surpriză mare la Craiova! Andrei Ivan a anunţat că vrea să plece, iar Mihai Rotaru a reacţionat imediat: ”Există o probabilitate!”
”Nu cred că va mai rămâne la FCSB”. Campioana s-ar mai putea despărţi în această vară de un fundaş ”Nu cred că va mai rămâne la FCSB”. Campioana s-ar mai putea despărţi în această vară de un fundaş
Kylian Mbappe îşi doreşte în continuare să participe la JO. “Sunt speciale, mai ales că au loc la Paris” Kylian Mbappe îşi doreşte în continuare să participe la JO. “Sunt speciale, mai ales că au loc la Paris”
Bomba momentului! Ianis Hagi, pe urmele tatălui său. Fotbalistul poate prinde transferul carierei: ”Echipa lui vrea să îl vândă!”

Bomba momentului! Ianis Hagi, pe urmele tatălui său. Fotbalistul poate prinde transferul carierei: ”Echipa lui vrea să îl vândă!”

VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21589322/2/farul-constanta-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-13-05-2024.jpg

Farul Constanţa a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 3-3, cu Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a IX-a din play-off-ul Superligii. Oltenii au revenit de la 0-3 şi au stabilit scorul final în minutul 90+5.

Golurile au fost marcate de Munteanu (35 - penalti, 52) şi Queiros (55) pentru Farul, respectiv Mitriţă (77 - penalti, 90 şi 90+7 - penalti) pentru craioveni.

VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3 (Munteanu 35-penalty, 52, Queiros 55 / Mitriţă 77-penalty, Mitriţă 89, 90+5-penalty), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start:

  • Farul: Buzbuchi - Sîrbu, M. Popescu, G. Marins, Ganea - Vînă, Queiros, Grameni - Grigoryan, L. Munteanu, Andronache
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Silva, Bancu - Al. Creţu, Anzor - Danciu, Houri, Mitriţă - Ivan

Minutul 90+7: Final de meci! Se termină 3-3.

Minutul 90+5: GOL Universitatea Craiova! Nedelcu îi dă peste picior lui Mitriţă! Acelaşi Mitriţă bate lovitura de pedeapsă şi egalează.

Minutul 89: GOL Universitatea Craiova! Mitriţă face recital în defensiva adversă şi reia din careu.

Minutul 75: GOL Universitatea Craiova! Grameni intervine asupra lui Ivan. Centralul e chemat la VAR şi dictează penalty. Mitriţă a luat un elan scurt, dar a marcat fără emoţii.

Minutul 62: Vînă se trezeşte la picior cu o minge deviată în careu, însă Popescu era puţin ieşit şi a reuşit să blocheze.

Minutul 61: Mitriţă trece elegant de doi adversari, apoi trimite pe lângă poartă din poziţie ideală.

Minutul 55: GOL Farul! Grigoryan centrează, iar Queiros marchează din 7 metri.

Minutul 52: GOL Farul! Ganea centrează pe jos, iar Munteanu îşi face perfect paşii, apoi trimite în poartă din câţiva metri.

Minutul 48: Popescu are o paradă de senzaţie la execuţia cu capul din 2 metri a lui Grigoryan.

Minutul 45+3: Pauză! Farul conduce cu 1-0.

Minutul 35: GOL Farul! Se dictează penalty, după un contact între Ştefan Vlădoiu între Luca Andronache. Louis Munteanu transformă fără emoţii.

Minutul 29: Queiros trimite foarte puţin pe lângă poartă.

Minutul 3: Grameni reia în forţă de la 20 de metri puţin peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Înaintea acestui duel, Farul se află pe locul 4, cu 35 de puncte, la 5 „lungimi” de adversara sa directă de astăzi. Pentru trupa lui Hagi reprezintă ultima şansă de a mai spera la un loc pe podium. Constănţenii au pierdut în ultima etapă categoric, scor 1-4 cu Sepsi pe teren propriu.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova are 2 victorii consecutive, cu FCSB şi Rapid. Oltenii ocupă a 3-a poziţie în clasament, cu 40 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, iar în cazul unei victorii, pot reveni pe locul secund.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria Farului, scor 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele