Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

VIDEO | Favoritul lui Gigi Becali ”a spart gheaţa” în tricoul lui FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21339685/1/lixandru.png

FC Botoşani – FCSB, meci contând pentru etapa a 12-a din Superligă, este transmis în direct de către Prima Sport 1, ASTĂZI, de la ora 21:30. Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate confruntările din campionatul cel mai puternic al României şi cele mai importante din eşalonul secund.

În acelaşi timp, cele mai interesante faze ale jocului cum ar fi golurile, ratările, deciziile controversate ale VAR sau paradele spectaculoase vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Lixandru a deschis scorul şi a bifat primul gol în Superliga pentru FCSB. Acesta a reluat cu capul din 5 metri, după un corner executat de Florinel Coman.

În graţiile lui Gigi Becali

Mi-a plăcut că am controlat jocul în permanenţă, mingea numai la noi, ocazii peste ocazii şi când ne-am retras puţin, orice ocazie putea fi gol.

Mi-a plăcut că l-am văzut pe Lixandru. Îmi pun baza în el, într-un an, doi, o să vedeţi cine va fi. Tot auzeam de el, dar nu ştiam cine e”, a spus Gigi Becali despre fotbalistul de 22 de ani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele